11 snygga yogamattor för alla yogis och yogaformer

Hälsoverktyg

Stressa mindre Stressa mindre
Räkna ut din fettprocent Räkna ut din fettprocent
Kaloritabell Kaloritabell
Motionstabell Motionstabell
Räkna ut ditt BMI Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja/höftkvot Räkna ut din midja/höftkvot
Ner i vikt - tjänster Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor Onlinekurser för nya vanor
Recept Recept
Veckans meny Veckans meny
Nyhetsbrev Nyhetsbrev

När du går på yoga ska du se inåt, vara närvarande i din egen kropp och fokusera på din andning. Men det kan väl inte skada om du dessutom har en snygg matta att titta ner på?

De här mattorna är inte bara snygga, de ger ett bra grepp för alla dina hundar, duvor och krigare och är tillräckligt sköna för en avkopplande savasana.

Grounded Factory Palm Springs Yoga Mat

Yogamattan Palm Springs från Grounded Factory.

Mattan från svenska Grounded Factory skickar dig direkt till palmerna på Bali, utan att det kostar ett enda kilo koldioxid i flygbränsle. Den är tillverkad av miljövänliga material. Läs mer och köp mattan här (reklamlänk från Adtraction).

Dapperey Cork Yogamat

Yogamatta i kork med tryck från Dapperey.

Yogamattor i kork blir vanligare och vanligare. Skönt och bra grepp och en tanke på miljön är förklaringen. Dapperey har dessutom dekorerat sina korkmattor. Läs mer och köp matta här (reklamlänk från Adtraction).

Casall Yoga Mat Natural

Vackert mönstrad yogamatta från Casall.

Många av Casalls mattor tillverkas i miljövänligt naturgummi, så också denna vackert mönstrade gröna matta. Läs mer och köp mattan här (reklamlänk från Adtraction).

Adidas Yoga Mat

Yogamatta från Adidas med tillhörande bärrem.

En diskret och snygg matta från Adidas med små hål som ger den ett prickigt mönster. Det medföljer en rem så att du kan bära med dig mattan som är gjord i PVC-fritt material. Läs mer och köp mattan här (reklamlänk från Adtraction).

Grounded Factory Botanical Yoga Mat

Botanical yogamatta från Grounded Factory.

Vackra blad ger en orientalisk känsla även på den här mattan från Grounded Factory. Mattan har en mockaliknande yta som får extra bra grepp när det blir fuktigt. Mattan är med andra ord perfekt för olika typer av värmeyoga eller om du sprayar den lite med vatten före passet. Läs mer och köp mattan här (reklamlänk från Adtraction).

Accline ekologisk yogamatta

Mönstrade yogamattor från Accline.

Färgglada och roligt mönstrade yogamattor från Accline. Finns med många olika tryck och är tillverkade i ekologiskt naturgummi. Läs mer och köp mattan här (reklamlänk från Tradedoubler.com).

Abilica Breathe yogamatta

Yogamatta från Abilica med Breathe-tryck.

Det är lätt att glömma bort att andas när man står i en svår position. Då kan det vara bra att få en påminnelse från sin solgula yogamatta – breathe. Läs mer och köp mattan här (reklamlänk från Tradedoubler.com).

Yogiraj Organic Premium Yoga Mat

Yogamatta från Yogiraj gjord av juteväv och naturgummi.

Inte så festlig men sofistikerat snygg yogamatta från Yogiraj med ett naturligt mönster från juteväven som lyser igenom det ekologiska gummit. Läs mer och köp mattan här (reklamlänk från Adtraction).

Yoga Mat Fresh Spray

Håll din yogamatta fräsch med Casalls spray.

När du har kostat på dig en egen yogamatta, se till att ta väl hand om den. Casall har tagit fram en spray som rengör din yogamatta och gör att den dessutom doftar gott av lavendel och citrongräs. Läs mer och köp sprayen här (reklamlänk från Adtraction).

Läs mer:

Yoga bidra – halvsovande yogatrend på väg in i Sverige

Stor yogaguide: 12 yogaformer – vilken passar dig?

16 trendiga yogaplagg i butik just nu

Mer innehåll från MåBra
Dela på: