Artikeln innehåller reklamlänkar
Träna hemmaTräningsprogramTräna utomhusVandringYogaMåbra-resan

Indiska lanserar yogakollektion - till förmån för utsatta kvinnor

05 feb, 2020 
AvRebecca Wictor
Indiska släpper yogakollektion
Idag lanserar Indiska en helt ny yogakollektion. Samtidigt drar de igång ett insamlingsprojekt till stöd för utsatta kvinnor i Indien. Se hela kollektionen här.
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto kostnadsfritt
Annons

Testa yoga – här är 5 anledningarBrand logo
Testa yoga – här är 5 anledningar

Indiska lanserar en egen yogakollektion. Flera av plaggen är tillverkade av återvunnet material och färgskalan går i grönt, blått och beige. De är inspirerade av djur och natur och kollektionen består utav träningstoppar, linnen och byxor.

Gör ett yogapass – skänk en slant

I samband med lanseringen väljer Indiska att starta ett insamlingsprojekt som de kallar ”Yoga for rights”. Yogainstruktörer över hela landet kommer hålla i yogapass under lördagen den 8 februari där de uppmanar sina deltagare att skänka 50 kronor till insamlingen.

Indiska kommer även att uppmuntra sina kunder att skänka pengar. Tillsammans med Hungerprojektet (som arbetar med att stärka kvinnor, i olika delar av världen) kommer Indiska stötta arbetet med att minska diskrimineringen mot kvinnor och flickor i Indien, genom bland annat ledarskapsutbildningar till de som är politiskt aktiva. Syftet är att de ska lära sig ta plats bland ledare och driva frågor om flickor och kvinnors rätt till ett liv fritt från våld och förtryck.

Annons

Yoga – ett sätt att stärka kropp och själ

Yoga har kommit att bli ett populärt träningssätt i Sverige. Kanske har det att göra med kombinationen av mental avkoppling och fysisk utmaning. Att samtidigt som du stärker din bålstabilitet få en paus från vardagens stress och höga ljudnivå. Att Indiska väljer att starta en insamling till just kvinnor i Indien är kanske inte så förvånande eftersom de är verksamma där. Indien är också ett av de farligaste länderna i världen för kvinnor att leva i.

Indiskas yogakollektion

Det är en liten kollektion, som vänder sig till alla som tycker om att röra på sig. Men framför allt de som utövar yoga där plaggen behöver sitta skönt och inte störa träningen. ANNONS Se och köp hela kollektionen här!

1. Sköna linnen

Indiska yogalinne med leopardmönster
Indiska yogalinne med mönster
Indiska yogalinne med blommönster

2. Vackra toppar

Indiska yogatopp med blommor
Indiska yogatopp i leopardmönster
Indiska yogatopp mörkblå

3. Tights med hög midja

Indiska yogabyxa med leopardmönster
Indiska yogabyxa med bladmönster
Indiska yogabyxa med blommönster

Läs mer:

Studie: Musiken som gör att du inte slarvar med träningen

Diskbråck? Här är bästa träningen vid ont i ryggen

Annons