Träna hemmaTräningsprogramTräna utomhusVandringYogaMåbra-resan

Så gör Pernilla Wahlgren för att bli längre – efter att hon krympt

15 okt, 2021 
Pernilla är även aktuell med den tionde säsongen av Wahlgrens värld
Pernilla Wahlgren har alltid varit 158 centimeter lång, säger hon. Men när familjen insåg att sonen Theo vuxit om sin mamma med ett par centimeter, förstod man att mamma Wahlgren krympt.
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto kostnadsfritt
Annons
Pernilla Wahlgren 5 saker som du kanske inte visste om artistenBrand logo
Pernilla Wahlgren 5 saker som du kanske inte visste om artisten

Det är allt jämt full rulle för artisten Pernilla Wahlgren vars virriga vardag vi fått chansen att följa under flera års tid i realitysåpan Wahlgrens värld. Vi är vana att se henne i sin gröna villa ute på Lidingö i Stockholm, men just nu står hon i akt att bygga sitt drömhus en bit bort.

I realityserien har vi kunnat se att Pernilla lagt vantarna på en ny tomt på Sticklinge Udde på Lidingö, där hon nu ska bygga sitt drömhus.

– Det är ett jätteprojekt. Jag vet hur jag vill ha det, och har satt ihop en moodboard med det finaste kök, vardagsrum och fasad jag kan tänka mig. Det kommer önskemål från barnen också – Benjamin vill ha gym och plats för flygel, Bianca vill ha en pool, har hon tidigare sagt till Expressen.

Annons

Utöver ansträngningarna som kommer med att bygga nytt är Pernilla Wahlgren sedan en tid tillbaka lycklig och kär i nya flamman Christian Bauer från Åkersberga.

Penilla Wahlgren testar längdyoga

Mitt i stressen, hetsen och romansen blev Pernilla Wahlgren nyligen varse om att hon krympt. Och vi pratar inte bara ett par millimeter här inte – utan Pernilla Wahlgren gör klart att hon minskat med hela tre centimeter på längden.

– Jag har krymp. Och det är någonting jag inte tänkt på förrän Theo sa att vi skulle mäta oss då han vuxit om mig. Han sa då att han var 158 centimeter men jag sa att det kan han inte vara för det är jag, berättar Pernilla Wahlgren i det senaste avsnittet av Wahlgrens värld och fortsätter:

Annons

– Sen när vi mätte mig var jag 155 centimeter. Så jag har nu bestämt mig för att gå på antigravitationsyoga där man hänger upp och ned och då stretchar ut kroppen så man blir längre.

Pernilla Wahlgren verkar glad över resultatet

Med sig på yogan tog hon väninnan Hanna Hedlund som stöd och sällskap, och väl på plats verkade Pernilla Wahlgren till en början ha lite problem med instruktionerna. Men det kom att lösa sig med hjälp av yogaläraren på plats. Och efter passet var det minst sagt en förväntansfull Pernilla Wahlgren som fick lov att mäta sig igen.

– Jag kan se att du är... 156,3, slår yoga-instruktören fast. Varpå Pernilla Wahlgren verkligen blir glad över resultatet på 1 centimeter och 3 extra millimeter på höjden och säger:

– Men är det sant. Nu ska jag gå ut och erövra världen!

pernilla wahlgren yogar
Vad gör man inte för att bli lite längre, fråga Pernilla Wahlgren!
Pernilla Wahlgren hade till en början svårt att komma upp i tygstycket.
Annons
Både Pernilla Wahlgren och Hanna Hedlund passade på att sjunga under yogapasset.
Pernilla Wahlgren testar på ett yogapass som sägs kunna göra utövarna längre.

Foto: TT/discovery+

Annons