"Spring med en femkrona mellan skinkorna"

Hälsoverktyg

Stressa mindre Stressa mindre
Räkna ut din fettprocent Räkna ut din fettprocent
Kaloritabell Kaloritabell
Motionstabell Motionstabell
Räkna ut ditt BMI Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja/höftkvot Räkna ut din midja/höftkvot
Ner i vikt - tjänster Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor Onlinekurser för nya vanor
Recept Recept
Veckans meny Veckans meny
Nyhetsbrev Nyhetsbrev

Ett udda men effektivt tips för den som vill optimera sitt löpsteg och tid på joggingrundan, skriver Kristina Rosenberg på sin blogg. Så här gick det när hon själv följde rådet!

”I måndags när jag kikade på VårRuset intervjuade Blossom, löpcoachen och PT:n, Magnus Hagström. Han tipsade tjejerna om att springa som om de hade en femkrona mellan skinkorna (inte bokstavligt alltså) – att det skulle ge dem bättre löpteknik. Det måste ju testas tänkte jag. Gissa om jag spände rumpan när jag sprang – det roliga var att då hände det grejer… >> läs hela inlägget här!

Delar av det superpeppade MåBra-laget!

Det är mer spring än vanligt på redaktionen, nu börjar nämligen upptakten till sensommarens stora lopp på allvar. 7 september springer 35 000 glada kvinnor Tjejmilen på Djurgården i Stockholm. 250 av dem ingår i MåBra-laget, som just nu söker fler lagkamrater för att göra uppställningen komplett!

 

Passa på! De 200 första som anmäler sig får en exklusiv löpartröja från Röhnisch, värde 399 kr!

Klicka här för att anmäla dig direkt!

 

Vinn startplats för dig och en vän! Just nu lottar vi ut 10 platser i MåBra-laget. Delta i utlottningen och säkra en plats för dig och en löparkompis! Du kan tävla även om du redan är anmäld till MåBra-laget.

>> Till tävlingen!

 

Häng med du också och vässa formen inför loppet tillsammans med oss! Vi följer MåBra-profilen Kristina Rosenbergs steg-för-steg-program och skriver löpande om våra med- och motgångar på vår egen redaktions redaktionsblogg, där vi också ger dig träningstips, spännande vinstchanser och peppar varandra.

 

 

Redaktionens tips
Dela på: