SömnMindfulnessOnt i magenVätskebristHuvudvärk

Läsarfråga: "Ska jag äta mindre dagen efter en fest?"

23 jan, 2015 
Räcker det med att återgå till sund kost efter en kväll med mycket onyttigheter – eller bör man dra ner ännu mer på kaloriintaget? Viktcoachen Marie Tegnér svarar!
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto kostnadsfritt
Annons

Fråga: 

Jag har äntligen bestämt mig på riktigt (hoppas jag) för att gå ner den övervikt som jag har burit på de senaste 7 åren. Genom er hemsida har jag fått tips om hur man räknar kalorier. Jag gillar listor och organisation och tror det skulle passa mig. För att gå ner i vikt bör jag äta ca 1 400 kcal om dagen. Fråga: Om jag en dag äter mer än det (på grund av exempelvis fest) ska jag då äta mindre än 1 400 kcal dagen efter, eller bara fortsätta som vanligt?

Anna

 

Svar:

Så bra att du har bestämt dig! Men ta bort Men ta bort det där lilla ”hoppas jag” ur ditt medvetande. Säg i stället att du ska lyckas den här gången. Du vet troligen>>Läs hela svaret här! 

Vill du ställa en fråga till viktcoachen Marie Tegnér? Det kan du göra här!

 

LÄS MER:

Köp Marie Tegnérs 5:2-bok till specialpris!

Skynda dig att köpa Marie Tegnérs populära 5:2-bok innan den säljer slut igen!

Första upplagan av MåBra-viktcoachen Marie Tegnérs succébok ”5:2 för kvinnor” sålde slut – men nu har vi den åter i lager! Som MåBra-läsare får du den till ett extra bra pris.
Beställ boken här!

 

Fixa formen med fasta: Över 40 nya 5:2-recept!

5:2-recept!

Intresset för 5:2-dieten och kalorismarta rätter fortsätter att öka. Här har vår viktcoach och 5:2-expert Marie Tegnér samlat 40 kalorisnåla tips – perfekta för de dagar du fastar, eller vill hålla igen på kaloriintaget.

Fler 5:2-recept!

 

Nya 5:2-recept – alla under 200 kalorier!

 

52-recept

Läs också:
Nya 5:2-recept – alla under 200 kalorier!

Annons