Läsarfråga: "Ska jag äta mindre dagen efter en fest?"

Fråga: 

Jag har äntligen bestämt mig på riktigt (hoppas jag) för att gå ner den övervikt som jag har burit på de senaste 7 åren. Genom er hemsida har jag fått tips om hur man räknar kalorier. Jag gillar listor och organisation och tror det skulle passa mig. För att gå ner i vikt bör jag äta ca 1 400 kcal om dagen. Fråga: Om jag en dag äter mer än det (på grund av exempelvis fest) ska jag då äta mindre än 1 400 kcal dagen efter, eller bara fortsätta som vanligt?

Anna

 

Svar:

Så bra att du har bestämt dig! Men ta bort Men ta bort det där lilla ”hoppas jag” ur ditt medvetande. Säg i stället att du ska lyckas den här gången. Du vet troligen>>Läs hela svaret här! 

Vill du ställa en fråga till viktcoachen Marie Tegnér? Det kan du göra här!

 

LÄS MER:

Köp Marie Tegnérs 5:2-bok till specialpris!

Skynda dig att köpa Marie Tegnérs populära 5:2-bok innan den säljer slut igen!

Första upplagan av MåBra-viktcoachen Marie Tegnérs succébok ”5:2 för kvinnor” sålde slut – men nu har vi den åter i lager! Som MåBra-läsare får du den till ett extra bra pris.
Beställ boken här!

 

Fixa formen med fasta: Över 40 nya 5:2-recept!

5:2-recept!

Intresset för 5:2-dieten och kalorismarta rätter fortsätter att öka. Här har vår viktcoach och 5:2-expert Marie Tegnér samlat 40 kalorisnåla tips – perfekta för de dagar du fastar, eller vill hålla igen på kaloriintaget.

Fler 5:2-recept!

 

Nya 5:2-recept – alla under 200 kalorier!

 

52-recept

Läs också:
Nya 5:2-recept – alla under 200 kalorier!

Utvald läsning