Träna hemmaTräningspeppTräningsprogramTräna utomhusVandringYoga

Hur får man in träning i vardagen? Här är MåBra-profilernas tips!

03 maj, 2019 
Så får bloggarna in träning i vardagen.
Alla har vi olika taktiker för att få träningen att bli av. Eller så har vi inte det – men skulle behöva en! Här är MåBra:s profilers bästa tips kring träning och vardagsmotion.
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto kostnadsfritt
Annons

Ibland rör man på sig av bara farten – medan andra perioder automatiskt blir mer stillasittande. Känner du att du vill träna mer? Eller få tips på hur du får in mer vardagsmotion i ditt liv? Vi ställde frågan till våra bloggare för att hitta lite ny inspiration. Det här är vad de svarade!

Malin Wollin:

Malin Wollin bloggar på malin.mabra.com.
Malin Wollin bloggar på malin.mabra.com.

– Jag jobbar hemifrån och kan göra squats och plankan när jag vill. Jag säger inte att jag gör det, men jag kan. Jag springer mycket i trappor och går extremt fort, jag går ensam genom livet eftersom alla jag tycker om är hundra meter bakom (sura är de också)!

Annons

Laila Högfeldt:

Laila om foundation
Laila bloggar på laila.mabra.com

– För att få in träning i vardagen så handlar det för mig om att sluta tänka och att bara göra. Istället för att tänka att ”jag börjar på måndag” så börja redan idag. Just do it.

Supermat, Jenny och Linnea

Jenny och Linnea är Supermat.
Jenny och Linnea bloggar på supermat.mabra.com

– Självklart är det viktigt att träna både styrka och kondition men om man inte har kommit dit än så tycker vi det är smart att välja en träningsform som du tycker är rolig och låta det spela mindre roll vad det är för något. Har du sedan fått in regelbundenhet och en självklarhet kring att träna och röra på dig så är det lättare att ta nästa steg och lägga in mer specifik träning för specifika ändamål. Att träna på ett ställe/gym där du trivs och blir inspirerad är också ett bra tips.

Annons

– Träna gärna på morgonen också, om det finns möjlighet. Då har du startat dagen på ett bra sätt och det är större chans att du fortsätter att göra bra val resten av dagen. Du har dessutom kvällen fri till att ta en promenad med en vän till exempel. Att planera in träning och vardagsmotion med vänner är ju fantastisk smart, då får du både umgås och träningen blir gjord. Eftersom vi inte bor i samma stad så planerar vi in telefonpromenader minst en gång i veckan, toppen för oss som snackar mycket i luren och när vi lägger på är vi några kilometer rikare. Såå bra!

Stresscoachen, Caroline Norbelie

Caroline Norbelie.
Caroline bloggar på stresscoachen.mabra.com

– Mitt bästa träningstips är att unna dig gruppträning med pt och träna utomhus året runt.

 

Läs mer:

MåBra-profilernas bästa skönhetsknep

MåBra:s profiler: Det hade vi behövt höra – när vi kände att vi inte dög

Hur får du återhämtning? Så svarar MåBra:s profiler

 

Annons