SömnMindfulnessOnt i magenMunhälsaVätskebrist

Så tränar du rygg och axlar med gummiband

14 sep, 2015 
Tänj och sträck ut rygg och axlar – samtidigt som du motverkar smärta och spänningar. Testa Leila Söderholms smarta övningar!
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto kostnadsfritt
Annons

Få MåBra:s populära nyhetsbrev!

Vi ser till att du alltid har full koll på de senaste hälsonyheterna och får mängder av kost-, träningstips och annan inspirerande läsning. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten.

”Jag försöker att periodisera min träning så att jag tränar så varierat som möjligt”, skriver träningsexperten Leila Söderholm i sin blogg. ”Vissa dagar jobbar jag med inga eller lätta vikter och med gummiband. Det är mitt sätt att få kroppen att hålla för all belastning jag utsätter den för.”

Vill du också stärka och stretcha ut ryggen och axlarna för att motverka stelhet och värk? Testa Leila Söderholms övningar med gummiband!

LÄS MER:

Leila Söderholm: Enkla magövningar med pilatesboll

Pilatesbollen är utmärkt redskap för dig som vill träna magmusklerna.

Vill du fixa en platt och stark mage hemma? Skaffa en pilatesboll och ta del av träningsexperten Leila Söderholms smarta övningar.

Läs mer: Enkla magövningar med pilatesboll

Video: Snabbt i form med Leilas enkla träningspass!

Att träna ska vara så enkelt som möjligt, du kan göra det var som helst! Det menar MåBra:s träningsprofil Leila Söderholm.

Du behöver inga träningsredskap – bara en vanlig väglinje! Här visar vår träningsexpert Leila Söderholm övningarna du kan göra på egen hand.

Läs mer: Snabbt i form med Leilas enkla träningspass

Träna lår och rumpa utomhus

Här får du Leilas smarta utomhusövningar!

Annons