Rasa i vikt med MåBra:s stora dietguide!

Nytt år och nya löften? Missa inte vår breda diet-guide, där vi tipsar om de bästa metoderna som får extrakilona att försvinna för gott!

Har du ett nyårslöfte som gäller hälsan inför 2013?

'); jQuery('#polls-82').detach().appendTo('#polls-82-wrapper'); jQuery('#polls-82-loading').detach().appendTo('#polls-82-wrapper'); });
Loading ... Loading ...

 

Vill du lyckas med viktnedgången genom att äta färre kolhydrater? Då finns det en uppsjö med dieter som passar! I den enklare delen av skalan hittar du GI-metoden, Dukan Diet och RS-dieten medan LCHF passar dig som är redo att avvara kolhydrarika livsmedel helt och hållet.

 

LÄS MER

Stor guide: Allt du vill veta om Dukan Diet!

MåBra:s GI-turbo: Tappa 3 kilo på 2 veckor! – Psst! komplettera med tränings-dvd:n du får på köpet med MåBra nr 1!

Ät rätt kolhydrater – och gå ner i vikt

Bli mätt & bränn fett: Allt om RS-dieten!

Debatt: Är LCHF farligt eller fantastiskt?

 

Att hålla koll på matens energiinnehåll, kalorierna, är ett väl beprövat sätt för att minska midjemåttet. I vår receptdatabas hittar du över 3 000 kaloriberäknade och viktvänliga maträtter, med allt från bakverk och desserter till rena festmenyerna. Varje vecka får du som besöker mabra.com, eller prenumererar på vårt nyhetsbrev, dessutom sju kaloriberäknade middagstips för en hel vecka. Enklare att tappa julens bonuskilon kan det knappast bli!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här!

I vårt nyhetsbrev hittar du dessutom promenadprogrammet som tillsammans med vårt viktprogram gör att du enkelt tappar vikt, samtidigt som du vässar konditionen!

LÄS MER
Drömvikt i expressfart med MåBra!

 

Motion är en viktig nyckelfaktor för att öka förbränningen. Inspireras av motionstipsen i MåBra och på vår webb – och komplettera med en diet som vrider upp fettförbränningen till max!

LÄS MER
Maten som krymper dina fettceller!

Stor guide: Så ökar du fettförbränningen!

Bränn fett fort! Allt om nya vitamin D-dieten

 

Att inte ha plats för träning i agendan är en väl använd bortförklaring till dåligt flås. Men nog har du 10 minuter över? Vår bloggare Helena Sene provade MåBra:s 10 minutersmetod, som bygger på tio minuters träning på crosstrainern och kost från vår kaloriberäknade receptdatabas. Och visst räcker 10 minuter om dagen! Helena tappade raskt hela 10 kilo och har bloggat hela vägen. Kika in med pepp och frågor på hennes blogg Genvägen till drömvikten

 

BILD: Thinkstock

 

Utvald läsning