TräningspeppTräningsprogramTräna utomhusVandringYoga

Sofia Wistam i Den stora hälsoresan: Inte med för att gå ner i vikt

13 apr, 2021 
Sofia Wistam om makens reaktion på hennes förvandling efter Den stora hälsoresan
Trots att programmet Den stora hälsoresan precis börjat rulla på Kanal 5, är Sofia Wistam redan 14 veckor in i det tuffa tränings-schemat. Nu öppnar hon upp om maken Magnus reaktion efter hennes kroppsförvandling!
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto kostnadsfritt
Annons
Den stora hälsoresan säsong 2 – här är alla deltagarnaBrand logo
Den stora hälsoresan säsong 2 – här är alla deltagarna

Den 7 april var det premiär för den andra säsongen av Den stora hälsoresan på Discovery+ och Kanal5. Även detta år får vi se hur sex kändisar med stenhårt kost- och träningsschema kämpa öronen av sig för att komma i en form de aldrig tidigare varit i – med metoden som kallas 16 Weeks of Hell.

Maken Magnus reaktion på Sofia Wistams kroppsförvandling

En av årets deltagare är Sofia Wistam som är 14 veckor in i det hårda tränings-schemat. Nu öppnar programledaren upp om maken Magnus Wistams reaktion på hennes kroppsförändring när hon gästar Morgonstudion på SVT.

– Just nu känns det fantastiskt, jag känner mig jättestark. Och jag frågade min man såhär: ”Hur mycket skillnad syns det?”, förklarar Sofia Wistam i SVT-programmet och fortsätter:

Annons

– Och han bara: ”Eh det syns jättemycket”, säger hon och poängterar att ingen annan ännu sett före- och efterbilderna där hon står utan kläder.

– Men det är stor skillnad, slår hon fast.

Sofia Wistam slår tillbaka efter ryktena

Sofia Wistam vill också framföra att hon inte hoppade på programmet med det tuffa träning-schemat för att bli smal, eller för att hon känt att hon haft några problem med vikten. Utan för att hon ville komma igång, ta sig upp från soffan och gilla sig själv lite mer.

– Oj, ja, många tror ju att man vill vara med för att gå ner i vikt. Men nej så är det inte för mig, jag vill utmana mig själv.

– Och jag har ju lite såhär tant-krämpor när jag kliver upp på morgonen... Stön-krämpor... Och jag vill få bort dom! Jag vill bara hoppa upp ur sängen och känna mig stark. Så att jag får bra år här framför mig, säger hon och poängterar att hon 14 veckor in redan känner av ett positivt resultat.

Den stora hälsoresan 2021 – alla deltagare

Resten av årets deltagare i Den stora hälsoresan är: Patrik Ekvall, Kalle Moraeus, Viktor Frisk, Marika Carlsson och Magnus Wislander.

Förra året, 2020, kunde vi se bland andra Agneta Sjödin och Måns Möller genomgå omtalade kroppsförvandlingar, liksom Anders Öfvergård och Martin Melin. Här kan du läsa mer om första säsongens deltagare.

Foto: TT/Instagram

Annons