Film och TVKändisnyheterNyheterPodd

Christian Bauers första träff med Wahlgren-familjen: "crazy stämning"

25 nov, 2021 
Christian Bauer och Pernilla Wahlgren glada
Att introducera sin partner för hela familjen är för de flesta ett stort steg. Är man dessutom Pernilla Wahlgren kan det kanske finnas ännu större skäl till oro. Så här gick det för Christian Bauer.
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto kostnadsfritt
Annons
5 saker om Christian Bauer som du kanske inte vissteBrand logo
5 saker om Christian Bauer som du kanske inte visste

I säsongsavslutningen av Wahlgrens värld, säsong 10, medverkar Pernilla Wahlgrens, 53 pojkvän – modellen och säljaren Christian Bauer, 55. Skriverierna om paret har varit många, då Pernilla vid flera tillfällen uttryckt hur otroligt kär hon är. Även dottern Bianca Ingrosso, 26, har nämnt hur snygg hon tycker att Christian är.

Pernilla berättar att Christian tidigare har träffat alla i familjen, men att detta första gången alla är samlade på en familjelunch. Då det är Wahlgren-familjen vi pratar om, hade man kunnat förutspå att mötet blev allt annat än lugnt.

Christian Bauer hyllas av Wahlgren-familjen

Inledningsvis möts man av en orolig Pernilla Wahlgren, som misstänker att det kan komma att uppstå jobbiga situationer. Något hon dock menar på att Christian bör kunna hantera.

Pernilla Wahlgren och Christian Bauer i programmet
Christian och Pernilla glada över familjens hyllningar.

– Jag hoppas att dem inte kommer skrämma ihjäl honom, det kan ju lätt komma en sådan här fråga typ ”ah, hur var första sexet med syrran då?”, skrattar hon och fortsätter: fast då vet jag att han kommer ta det, han är sån.

Annons

Inledningsvis går allt bra, familjen skålar och han hälsas välkommen. Bianca säger att alla i familjen verkligen älskar honom och övriga i familjen stämmer in. Sen fortsätter allt i klassiskt Wahlgren-manér.

Christina Schollin ger kärleksråd till nya paret

Mamma Schollin tar snabbt ton vid lunchbordet och vill dela sig av några visdomsord.

– Nu ska mamma komma med ett jättebra råd här: Försök inte att förändra varandra – den enda du kan förändra det är dig själv. Låt varandra vara, säger Christina Schollin.

Niclas Wahlgren påtalar direkt att Pernilla och Christian är över 50 år och nog vet hur de ska ta hand om sin relation.

– Ja, snälla jag har sex med en morfar! Utbrister Pernilla i skratt.

Linus Wahlgren blir direkt illa till mods och håller för öronen medan han uttrycker:

– Kan vi inte bara keep it private någon gång!

Linus Wahlgren och Christina Schollin i programmet
Linus Wahlgren håller för öronen.

Sexbråk avlöses av inredningsbråk

Ämnet släpps men lika snabbt börjar nästa gräl: hur Christina Schollin ska inreda sin nya lillstuga på tomten. Niclas Wahlgren, 56, är på sin mammas sida och påtalar att det är hennes drömhus och att hon får göra som hon vill. Övriga i familjen håller inte helt med:

Annons

– Man skulle behöva ta din en container och typ rensa, säger Linus Wahlgren, 45.

– Ingen kommer ju vilja sova där, säger Bianca Ingrosso.

Christian Bauer verkar inte störas

Under hela tiden sitter Christian Bauer tyst och småskrattar, och Pernilla berättar efteråt att hon är nöjd med utfallet av lunchen:

– Jag kände att den här dagen – den var viktig, även om det blev en ganska barnslig, uppsluppen, bråkig, konstig, crazy stämning på lunchen så var det ändå så härligt – så här är vår familj, och Christian du är en del av den nu, och jag tyckte ändå att det kändes som att alla gillar Chrille och Chrille gillar oss.

Källa: Wahlgrens värld på discovery+.
Foto: TT/skärmdump Wahlgrens värld på discovery+.

Annons