RelationstipsSexlivSkilsmässaSexleksakerSingellivetHantera svartsjukaRelationsproblemFråga relationsexperten

Pernilla Wahlgrens oro över hur Christian påverkar relationen med Theo

11 nov, 2021 
Pernilla Wahlgrens oro över hur Christian påverkar relationen med Theo
tt/Instagram
Pernilla Wahlgren och Christian Bauer är kära och lyckliga. Men i Wahlgrens värld får vi nu ta del av Pernillas oro över hur relationen med Christian skulle påverka hennes relation med yngsta sonen Theo.
Annons
TV: 5 saker om Christian Bauer som du kanske inte vissteBrand logo
TV: 5 saker om Christian Bauer som du kanske inte visste

Det är knappast någon som missat att Pernilla Wahlgren, efter flera år som singel, hittat kärleken på nytt under året som gått. Idag pratar hon högt om kärleken till pojkvännen Christian Bauer, som nu är en självklar del av hennes vardag.

Men i den pågående säsongen av Wahlgrens värld, som just nu går på tv, får tittarna följa Christian Bauer och Pernilla Wahlgrens kärleksresa från start – och där befinner vi oss fortfarande tidigt in i relationen.

Pernilla Wahlgrens oro för Theos känslor

I ett nytt avsnitt berättar Pernilla om oron hon känner över hur hennes yngsta son Theo ska reagera på att hon träffat någon att bli kär i, med tanke på att Theo är van vid att det bara är han och Pernilla som håller ställningarna hemma.

Annons

Det är efter att Theo skrivit kärleksfulla kommentarer till sin mamma som hon frågar sig själv om det ligger något bakom det hela.

– Gud, tänk om han känner av att jag har börjat träffa någon, att han är rädd för att hans och min egna grej kommer att…, säger Pernilla och menar att relationen mellan henne och Theo skulle påverkas negativt. Hon tillägger snabbt:

– Theo vill ju att jag ska träffa någon, det har han sagt. Jättegärna.

Christian Bauer prioriterar sin familj

I programmet förklarar Pernilla Wahlgren även varför hon tror att det kommer att bli så bra med Christian.

– Jag tror att det här kommer att bli så bra, för den här killen jag träffar, det viktigaste i hans liv är hans familj. Det är liksom hans prio ett. Så jag kommer alltid att vara prio två. Och då är det likadant för mig. Familj prio ett, han prio två. Eller lika... vi får se, säger Pernilla.

Benjamin Ingrossos rädsla för att träffa Christian

Mötet mellan Christian och Theo blev till slut mycket lyckat, och relationen artar sig väl.

Annons

– Det går ju hur bra som helst, säger hon och tillägger:

– Theo vill ju så gärna, man märker det. Han är ju så glad att jag har träffat någon, att det finns någon mer. Det första han gjorde var att säga ”snälla snälla kan inte ni komma och kolla på min fotbollsmatch”.

Ett annat av Pernillas barn var däremot mer stressad inför det första mötet med Christian.

– Benjamin är ju jättenervös för att träffa honom för att han är rädd för att det ska vara stelt, säger Pernilla i Wahlgrens värld, samtidigt som hon tillägger att Christian inte är stel över huvud taget.

Se också: 18 bilder på Bianca och Pernilla när de var lika gamlaBrand logo
Se också: 18 bilder på Bianca och Pernilla när de var lika gamla
Annons