QuizHusdjurHumorHoroskopHem & inredning

Pernilla Wahlgrens tvivel över att flytta ihop med Christian Bauer

01 sep, 2021 
Pernilla Wahlgrens tvivel över att flytta ihop med Christian Bauer
Instagram
Pernilla Wahlgren och pojkvännen Christian Bauer fann varandra tidigare i år. Nu berättar Pernilla om sina tankar kring att flytta ihop med honom – och anledningen till att hon inte känner ett behov av det.
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto kostnadsfritt
Annons
TV: Pernilla Wahlgrens stilresa genom årenBrand logo
TV: Pernilla Wahlgrens stilresa genom åren

Att Pernilla Wahlgren blev stormkär tidigare i år efter flera år som singel är ingen hemlighet. Hon och partnern Christian Bauer är öppna med sin kärlek, och Pernilla delar ofta med sig av lyckan över att ha blivit kär igen, och över att ha träffat honom.

Kärleken till Christian Bauer

Under sommaren tillbringade paret mycket tid ihop, och under semestern skrev hon kärleksfullt:

”Han som får mitt hjärta att slå snabbare. Han som ger mig lugn och får mig att känna mig tryggare än nånsin förr. Han som ger mig så mycket kärlek att jag knappt kan hantera det. Han som får mig att känna konstant lyckorus!”

Pernilla Wahlgrens tankar kring att flytta ihop med Christian

Pernilla Wahlgren håller just nu på att bygga sitt drömhus på Lidingö, som kommer att stå klart och redo för inflytt om ungefär ett år. På Instagram har vi kunnat följa utvecklingen av bygget, och i premiäravsnittet av den nya säsongen av Wahlgrens värld berättar hon att hon även sålt den gröna villan på Lidingö, som hon bor i nu.

Annons

I en livesändning på Instagram, där Pernilla Wahlgren och dottern Bianca Ingrosso svarade på frågor inför den kommande säsongen av Wahlgrens värld, svarar Pernilla på om hon har planer på att Christian ska flytta in med henne i det nya huset.

– Jag vill verkligen inte säga såhär 'nu ska vi flytta ihop'. Utan man tar dagen som den kommer. Jag tror inte att man behöver bestämma något, utan det där känner man. Jag kan inte säga det eftersom att mitt hus inte kommer att vara klart förrän om ett år. Jag hoppas så klart att vi fortfarande är tillsammans då, men herregud man vet aldrig vad som händer i livet, förklarar Pernilla Wahlgren.

Har behov av egentid

Pernilla gör också klart att hon har ett stort behov av egentid, och ser det inte som livsviktigt att flytta ihop med sin partner.

– Man kan va särbos, säger Pernilla Wahlgren.

TV: 5 saker om Christian Bauer som du kanske inte vissteBrand logo
TV: 5 saker om Christian Bauer som du kanske inte visste
Annons