RelationstipsSexlivSkilsmässaSexleksakerSingellivetHantera svartsjukaRelationsproblemFråga relationsexperten

Pernilla Wahlgrens stora steg i relationen med Christian Bauer

26 aug, 2021 
pernillas nya kille christian
tt/Instagram
Nu när Pernilla Wahlgren och Christian Bauer varit ett par under ett par månader är det äntligen dags för Pernilla att möta hans familj!
Annons
TV: Se 12 kända programledare som blivit ett parBrand logo
TV: Se 12 kända programledare som blivit ett par

Under våren gick Pernilla Wahlgren och blev störtförälskad i försäljningschefen och modellen Christian Bauer. Pernilla som vid tidpunkten varit singel i flera år fick nys om Christian Bauer via bekanta.

– Vi träffades via gemensamma vänner. Det var så det var. Det var ingen nätdejting, jag har känt det ända från start, det är inte min grej liksom, berättade Pernilla Wahlgren tidigare i Framgångspodden.

Pernilla Wahlgrens resa mot drömkåken

Under sommaren har turturduvorna bland annat semestrat ihop i Spanien där de umgåtts med nära och kära, och åkt runt i Stockholms skärgård. Men nu går vi mot höst och semestern är slut för de flesta, Pernilla Wahlgren är åter hemma i Stockholm och har som vanligt full rulle. Det är inte bara hennes vanliga arbete som sångerska, poddare, tv-profil och programledare som ligger i fokus. För nu bygger Pernilla Wahlgren nämligen också sin drömvilla på en stenig tomt ute på Lidingö i Stockholm.

Annons

– Så mycket har hänt här på min tomt, jag har liksom fått en hel jätteuppfart, sa Pernilla Wahlgren i en story på Instagram samtidigt som hon visade upp den byggbelamrade tomten:

– Och här blir det pool!, utbrast hon stolt och pekade mot ett stort hål i marken.

Pernilla Wahlgrens stora steg med Christian

Det händer med andra ord som vanligt mycket i Pernilla Wahlgrens liv, och nu avslöjar hon även att det är dags för ännu en stor grej. Pillan ska nämligen få träffa Christian Bauers familj för första gången.

– I kväll ska jag för första gången få träffa hans mamma och hans bröder och syster. Hans döttrar har jag träffat innan, berättar Pernilla Wahlgren i podcasten Wahlgren och Wistam som hon har tillsammans med väninnan Sofia Wistam.

Pernilla Wahlgren: Mina föräldrar älskar honom

Och Pernilla Wahlgren som är så fullfjädrad gör klart att hon inte är det minsta nervös inför mötet med kärlekens familjemedlemmar.

– Nej det är jag inte. Herregud... Trevlig som jag är, de kan inte önska sig en härligare svärdotter, skojar hon och fortsätter:

– Jag tycker det ska bli kul. För nu har ju Christian träffat mina föräldrar så många gånger. De älskar ju honom, tillägger hon.

Foto: TT/Instagram

TV: Se 5 saker om Christian Bauer som du kanske inte vissteBrand logo
TV: Se 5 saker om Christian Bauer som du kanske inte visste
Annons