Film och TVKändisnyheterNyheterPodd

Bianca Ingrosso om att mamma Pernilla sålt hennes barndomshem

31 aug, 2021 
Bianca i en beige kavaj.
Snart har Wahlgrens värld säsongspremiär på Kanal 5, en säsong som bjuder på både mörker och ljus. I säsongen får tittarna också ta del av Pernillas livsomvälvande beslut – att sälja sitt hus och ta del av dottern Biancas starka reaktion.
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto kostnadsfritt
Annons
Bianca om sin längtan efter att bli en ung mammaBrand logo
Bianca om sin längtan efter att bli en ung mamma

Det är den 2 september som den tionde upplagan av Wahlgrens värld har premiär. Så här skriver produktionen om den nya säsongen, i ett pressmeddelande

“I den tionde upplagan av succéprogrammet har Pernilla börjat dejta! Vi följer hennes första steg ut i dejtinglivet, stylad av dottern Biancas stilsäkra hand. Vi får även följa Biancas kärleksliv, i med och i motgång. Det blir spontana tatueringar, nostalgiska videoband från när Benjamin och Bianca föddes, hatstormar och kärleksbombningar.”.

Trodde att Wahlgrens värld skulle lägga ner

Huvudrollsinnehavarna Pernilla Wahlgren och Bianca Ingrosso berättar i TV4:s Nyhetsmorgon att de absolut inte trodde att programmet skulle hålla på så länge som det har gjort.
– Efter första säsongen tänkte jag “det här går inte”, vi bråkade ju så mycket i början, säger Bianca.

Annons

Men fortsatt har serien gjort och den har också blivit Kristallenbelönad ett flertal gånger. Pernilla och Bianca berättar om den nya säsongen, en säsong som, på grund av pandemin, nästan bara är inspelad hemma.
– Vi tycker verkligen att det är den roligaste säsongen hittills och det är ganska härligt att man kan göra bra reality utan att åka på resor utomlands eller styra upp saker, säger Pernilla.

Pernillas Wahlgrens stora beslut – sålde huset

I den nya säsongen berättar även Pernilla för Bianca om sitt livsomvälvande beslutet. Det får Nyhetsmorgons tittare se i ett klipp från Wahlgrens värld.
– Vet du vad vi ska skåla för? Jag har sålt huset, säger Pernilla till Bianca i klippet.

Beskedet får Bianca att brista ut i ett glädjerop och skåla sitt glas mot sin mammas glas.
– Äntligen, omg!! Du har fucking sålt huset, omg skål!, säger Bianca.

I Nyhetsmorgon berättar Bianca om sina känslor för det stora gröna huset på Lidingö, sin före detta bostad.
– Jag har aldrig varit så lycklig som den dagen som jag flyttade därifrån. Du har liksom förstört hela charmen som det huset hade. Det går inte att titta i ett enda hörn utan att det är kaoshörna överallt, säger Bianca och vänder sig till sin mamma.

Annons

Pernilla Wahlgren träffar Christian Bauer

Något annat stort som händer i årets säsong är att tittarna får följa med när Pernilla träffar den stora kärleken – pojkvännen Christian Bauer.
– Jag har varit öppen med känslor och hela dejtingprocessen, hur läskig den är. Jag tror att många kommer att känna igen sig i det – särskilt om man är 50 plus och plötsligt ska börja dejta, det är inte jättelätt, säger Pernilla.

Bianca berättar att tittarna får följa med från dagen att Pernilla har sovit hos Christian för första gången.
– Hon var ju väldigt fnittrig då och lite bakfull och lite glad, säger Bianca och berättar att hennes mamma numer är som en nyförälskad tonåring.

Wahlgrens värld har premiär på discovery+ torsdag den 2 september och sänds även på Kanal 5 klockan 20.

Foto: TT

Annons