Film och TVKändisnyheterNyheterPodd

Pernilla Wahlgren visar upp romantiska Parisresan med Christian Bauer

16 dec, 2021 
Pernilla Wahlgren och Christian Bauer i Paris.
Sedan i våras har Pernilla Wahlgren och Christian Bauer varit ett par. Nu avslöjar Pernilla en permanent romantisk gest som Christian gjort, en kärlekstatuering. Hon visar också upp bilder från deras romantiska resa till Paris.
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto kostnadsfritt
Annons
TV: 18 bilder på Bianca och Pernilla när de var lika gamlaBrand logo
TV: 18 bilder på Bianca och Pernilla när de var lika gamla

Pernilla Wahlgren och Christian Bauer kan nog vara ett av kändissveriges mest omtalade par sedan de blev tillsammans i våras. Det tog Pernilla Wahlgren lång tid att våga sig på att bli kär igen. Men det verkar ha gått som på räls!

Under helgen befann sig paret i kärleksstaden Paris tillsammans med Sofia Wistam och hennes kärlek Magnus Wistam. Något Pernilla Wahlgren delat med sig av på sin Instagram och även i podcasten Wahlgren och Wistam.

Bland annat har Pernilla Wahlgren delat med sig av bilder på henne och Christian Bauer när de låst fast hänglås i en lyktstolpe som en kärleksförklaring. Även makarna Sofia Wistam och Magnus Wistam gjorde detsamma.

Fick inte förklara sin kärlek på bron

I podden framkommer att paren egentligen ville fästa låsen på ett broräcke. Men detta fick man inte göra längre då låsen behöver rensas bort eftersom tyngden kan bli för mycket för räckena då det är en så populär handling.

Annons

– Så mycket för den eviga kärleken, skrattar Pernilla Wahlgren när hon poängterar att låsen på lyktstolpen troligtvis också kommer behöva rensas bort trots uppsatta vajrar.

Pernilla Wahlgrens franska verkar ha gått hem

Utöver kärleksförklaringen har paren gått på caféer, restauranger, åkt pariserhjul, strosat runt i Paris och övat på den knackiga skolfranskan.

Sofia Wistam berättar i podden att fransmännen ändå verkar imponerade av Pernilla Wahlgrens franska uttal. Hon i sin tur verkar ha njutit så mycket att hon skulle kunna tänka sig att bo där på heltid.

Sa att de älskade varandra för första gången i Marbella

Men när vännerna i podden berättar om resan avslöjas på kuppen en annan fin – mer permanent – kärleksgest som Christian Bauer gjort.

Annons

När Pernilla Wahlgren i maj bekräftade att det var Christian Bauer som fångat hennes hjärta så befann de sig i Pernillas hus i Marbella. Det var också första gången som de sa att de älskade varandra.

Christian Bauer har tatuerat in årsdagen med Pernilla Wahlgren

Datumet för den här dagen är det som Christian Bauer låtit tatuera på sin arm. Pernilla Wahlgren berättar för Sofia Wistam att hon inte riktigt vet vilken dag som hon och Christian Bauer blev tillsammans.

– Jag vet att han tycker att när vi var tillsammans i Marbella och sa de här tre magiska orden ”jag älskar dig”, det datumet har ju han tatuerat in på sin arm. Då borde ju jag veta vad det är för datum men jag får titta på hans arm i smyg, säger Pernilla Wahlgren.

– Ja, jag vet. Magnus har vår bröllopsdag på sin arm, så jag kan titta på hans arm, svarar Sofia Wistam.

Artikelinspiration: Hänt

Källa: @pernillawahlgren/Instagram, Wahlgren & Wistam

Se också: 5 saker om Christian Bauer som du kanske inte vissteBrand logo
Se också: 5 saker om Christian Bauer som du kanske inte visste
Annons