Film och TVKändisnyheterNyheterPodd

Pernilla Wahlgren: Det här är den osexigaste egenskapen hos en partner

06 okt, 2021 
Pernilla Wahlgren tittar bort från kameran.
Pernilla Wahlgren och Christian Bauer kan vara ett kändissveriges mest omtalade par sedan de blev tillsammans i somras. Nu avslöjar Pernilla ytterligare detaljer om förhållandet och också vilken egenskap som är en “dealbreaker” hos en partner.
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto kostnadsfritt
Annons
TV: Pernilla Wahlgren – 5 saker du kanske inte vissteBrand logo
TV: Pernilla Wahlgren – 5 saker du kanske inte visste

I en intervju med Hälsoliv berättar Pernilla Wahlgren om högaktuella säsong tio av Wahlgrens Värld. En säsong som för hennes del kretsar mycket kring mötet med pojkvännen Christian Bauer.

I programmet får tittarna följa med på hur paret träffades, från första dejten.
– Jag ville inte kasta mig ut, men när jag väl gjorde det slutade det väldigt bra. Det kan vara en sporre för andra tjejer, som kanske sitter ensamma och tror att det inte är någon idé att försöka hitta kärleken när man är 50 plus, säger Pernilla.

Hon berättar att Christian har mycket av det hon söker hos en man.
– Jag känner mig väldigt trygg med honom. Det är ovant för mig som har tagit hand om mig själv i många år och i andra förhållanden. Han är både omhändertagande och självgående. Jag har träffat en vuxen man med ett eget liv. Är det tomt i kylen åker han och handlar och fyller på. Det är inget jag behöver be om. Så trevligt kan det vara att vara två, säger hon

Annons

"...det mest osexiga som finns"

Pernilla avslöjar också vilken den osexigaste egenskapen man kan ha som partner är – nämligen att vara svartsjuk. Som tur är är detta en egenskap som den nuvarande pojkvännen inte besitter.
– I mitt jobb träffar jag mycket människor, men han har inga problem med det och är inte svartsjuk. Han låter mig flyga och fara i vårt förhållande. Vi begränsar inte varandra. Svartsjuka är det mest osexiga som finns. Han är den mest underbara som finns, säger hon.

Pernilla har ett hektiskt schema och har flera gånger tidigare pratat om att hon inte vet om hon har plats för en man i sitt liv. Sen Pernilla träffade Christian ser hon dock annorlunda på saken och Pernilla berättar att hon lägger mycket av sin lediga tid på honom.

Trots att paret spenderar mycket tid tillsammans, både ute och hemma, finns dock ännu inga planer på att de ska flytta ihop.
– Det har vi faktiskt inte pratat om. Det får lösa sig av sig självt. Han är mycket hemma hos mig nu, kanske för att det är enklast att vara där. Han har inga barn som bor hemma, men jag har en 14-åring. Vi tar dagen som den kommer, säger Pernilla.

TV: Pernilla Wahlgrens stilresa genom årenBrand logo
TV: Pernilla Wahlgrens stilresa genom åren
Annons