Det här är Christian Bauer – Pernilla Wahlgrens nya partner

Christian Bauer och Pernilla Wahlgren
5 saker om Christian Bauer som du kanske inte visste
0:47

Efter reklamen: 5 saker om Christian Bauer som du kanske inte visste

(0:47)

Slå på ljud

I flera medier och på sin egen Instagram har Pernilla Wahlgren, 53, på senaste tiden uttryckt sin stora förtjusning över nya kärleken Christian Bauer, 55.

Efter att ha offentliggjort deras relation har sångaren och medieprofilen mötts av hyllningar från både sina egna barn, Bianca och Benjamin Ingrosso, likväl som ett flertal andra kändisar.

Se också Christian Bauer träffar Pernilla Wahlgrens familj för första gången.

Men vem är egentligen mannen som fångat hennes hjärta? Detta vet vi om honom.

Christian Bauer som sjukvårdare i reklamfilm

Christian modellar som sjukvårdare.

Det här är Christian Bauer

Christian är född 1966, och är alltså 55 år gammal. Den 19 januari fyller han 56 år. Han bor i en villa i Åkersberga och jobbar primärt som Sales Marketing Manager för företaget LEWA of Sweden AB, ett företag som säljer en nyttigare typ av snus.

Pernilla Wahlgren bekräftar: Han är min nya kärlek

På sidan av det extraknäcker han som modell, statist och skådespelare, och man har kunnat se hans stiliga nuna i ett flertal reklamfilmer. Ofta som byggarbetare för olika företag för arbetskläder.

Christian Bauer som byggarbetare i reklamfilm

Christian som byggarbetare i reklam.

På hans profil på sidan Stagepool.se framgår det också att han utöver svenska och engelska även talar tyska och en del norska. Han är 181cm lång, har skostorlek 43, blåa ögon och en diskret tatuering på insidan av vänster överarm.

Har Christian Bauer barn?

På Facebook skriver han att han älskar fjäll och hav samt att han har barn och barnbarn som ”är hans kärlek”. Hur många han har, vad de heter och hur gamla de är framgår dock inte. På Stagepool.se syns dock en bild på honom ihop med sin dotter som ser ut att vara någonstans i tonåren.

Christian Bauer med sin dotter

Christian med sin dotter.

Detta måste passa Pernilla som handen i handsken då hon verkligen verkar upp över öronen förälskad. Igår la hon upp en bild på sig själv där hon såg mycket lycklig ut med följande caption:

Pernilla Wahlgrens dilemma med nya kärleken: ”Allt är ångest”

– ”Älskar det filterlösa lyckorus jag befinner mig i just nu.... Har tusen fjärilar i magen, samtidigt som jag aldrig har känt mig så här lugn, trygg & harmonisk. Är så tacksam att jag vågade öppna upp mitt hjärta igen, & att jag får känna allt det jag känner just nu...! ”

Hur härligt?! Detta unnar vi verkligen Pernilla Wahlgren! All lycka till er!

Christian Bauer står i bar överkropp på en strand

Privat bild tagen "sommaren 2015", beskriver Christian på Stagepool-profilen.

Källa: Stagepool.se

Foto: Stagepool.se/TT

Utvald läsning