Film och TVKändisnyheterNyheterPodd

Bianca Ingrosso om återfallet – kämpar mot bulimi igen

07 jan, 2020 
AvMalin Ny
Bianca Ingrosso har alltid talat öppet om sin långa kamp mot bulimin. Nu erkänner stjärnan att hon återigen kämpar mot sjukdomen.
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto kostnadsfritt
Annons

Antalet som lider av en ätstörning har ökat med nästan 40 procent de senaste tio åren enligt statistik från Socialstyrelsen, och en som har varit öppen om sina problem är Bianca Ingrosso. Influencerstjärnan har flera gånger berättat att hon lider av bulimi – och att hon då och då får återfall i den svåra sjukdomen. I sitt sommarprat från 2018 pratade hon om sin långa kamp, att hon insjuknade som liten och att hon har mått mycket dåligt i perioder.

– Hade jag fått prata med mitt 16-åriga jag hade jag förklarat att den här hemska sjukdomen äter upp dig inifrån och ut. Bulimi är just det, en fruktansvärd och allvarlig sjukdom som många fler än man tror har, sa hon bland annat i programmet.

Har drabbat av ett tufft återfall

Ingrosso har tidigare sagt att man måste ha haft sjukdomen för att kunna förstå den fullt ut, och i dagarna berättade Wahlgrens-stjärnan att hon drabbats av ett återfall än en gång. Hon inleder med att skriva att hon har ”varit så duktig med min bulimi senaste månaderna” och att hon har ”känt att livet är mer än vad jag äter och hur jag ser ut”, men att hon trots det fått ett ordentligt återfall.

Annons

”Idag hade jag ångest över lite privata saker och min bulimi kom som en käftsmäll tillbaka”, skriver hon på sin Instagram story.

Hon fortsätter med att beskriva hur sjukdomen är relaterad till hennes ångest och säger att hon lägger upp storyn för att det alltid är bäst att vara öppen och ärlig.

”Vill bara säga att vi alla får bakslag ibland men anledningen till att jag skriver detta är för att ni är dem jag alltid jag alltid berättar först till och NU FAN TAR VI TAG I DETTA. 2020 skulle ju bli VÅRT ÅR. Starkare är vi tillsammans och att vara öppen och ärlig är alltid det bästa för dig själv.”

Bianca Ingrosso berättar att hon har fått ett återfall i sin bulimi.
Bianca Ingrosso berättar att hon har fått ett återfall i sin bulimi. Foto: Skärmdump Instagram

Återförenats med kärleken

Avslöjandet kommer efter att stjärnan har haft ett stort 25-årsfirande och även återförenats med kärleken Phillipe Cohen, som hon har haft en av- och på-relation med i ett par år. Nyligen kom hon med en stark kärlekshyllning till den nygamla kärleken på Instagram:

Annons

”Mitt allt. Vår historia då vi har gjort slut flera gånger spelar ingen roll och oavsett vad folk säger så är det VÅR historia att berätta och ingen annans. Jag älskar dig så otroligt mycket och du gör mig till den bästa Bianca jag kan vara. Tack för att jag får leva livet med dig, dig och ingen annan. Älskar dig mest av allt.”

Foto: TT

Läs mer: 

Bianca om svåra tiden: ”Aldrig skämts så mycket i hela mitt liv”

Bianca Ingrosso om kvinnlig onani: ”Varför ska det vara tabu?”

Bianca Ingrosso drabbad av återfall: ”Bulimin kom tillbaka

Annons