Annons

Annons

Kan man blanda andra metoder med 5:2?

Kan man blanda andra metoder med 5:2?
Går det att blanda in andra viktminskningsmetoder om man följer 5:2-dieten? Vår 5:2-expert Marie Tegner svarar på en läsarfråga!

”Jag har börjat äta enligt 5:2 metoden och det funkar superbra för mig. Innan åt jag enligt Viktväktarna och räknade points på det ”gamla sättet”. Min undran är nu om jag de dagar jag inte fastar kan äta enligt Viktväktarmetoden ? Det kanske inte är så bra att blanda två olika metoder och hur ska jag då äta i så fall ? Mitt mål är att jag ska gå ner i vikt samt äta mindre portioner. Tack på förhand!”

Annons
Gilla MåBra på Facebook

Helena

Marie Tegnér svarar:

”Du kan kombinera 5:2 med vilken annan metod du vill. 5:2 säger ju egentligen bara när du ska äta dina måltider, även om… >> läs hela inlägget här

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev
Annons

Annons

Annons
Annons

Nytt från MåBra Mamma

Laddar nästa sida…