FörkylningHuskurerOnt i magenTarmproblemBenskörhetKlimakterietNyttig mat

Världens äldsta yogalärare om sitt bästa mantra

09 jan, 2017 
Världens äldsta yogalärare har varit med ett tag, och har en hel del att lära ut. Läs om hennes bästa mantra här!
Annons

År 1926 fick Tao Porchon-Lynch, i dag 98 år, höra att yoga inte var tillräckligt ”ladylike”. Där hittade hon motivationen att börja ägnat sig åt trädyoga, och nu sprider hon sitt budskap om positivt leverne över hela världen.

– Allt är möjligt, ingenting är omöjligt. När du vaknar på morgonen, säg: ”Det här kommer att bli den bästa dagen i mitt liv”, och så blir det det, säger hon.

Terri & Tao
Terri & Tao

Tao och hennes ‘spirituella själsfrände’, Dr. Terri Kennedy, har varit ostoppbara yogautövare och lärare i många år, vilket nu lett till att de båda blivit ansikten för klädmärket Athletas nya kampanj, ”Power of She”. Kampanjen handlar om att kvinnor ska börja lyfta upp varandra och inse varandras gränslösa potential, samt sluta underminera varandra och börja samarbeta.

”Alone we are strong, united we thrive”, står det på Athletas hemsida, och det är något som Tao och Terri är ett perfekt exempel på.

Se videon nedan och låt dig inspireras du också!

 

 

Få MåBra:s populära nyhetsbrev!

Vi ser till att du alltid har full koll på de senaste hälsonyheterna och får mängder av kost-, träningstips och annan inspirerande läsning. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten.

Annons