SömnStressMindfulnessOnt i magenVätskebristHuvudvärk

Nour El Refais kärlekslycka med Henrik Schyffert – efter sonens födsel

08 jan, 2020 
Nour El Refai och Henrik Schyffert blev föräldrar till sonen Sami i höstas. Nu väljer komikern att hylla sin pojkvän i ett inlägg på Instagram. "Det bästa jag gjort", skriver hon.
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto kostnadsfritt
Annons
Nour El Refai hyllas efter nya gravidbildenBrand logo
Nour El Refai hyllas efter nya gravidbilden

Det var i oktober som Nour El Refai, 33, och Henrik Schyfferts, 51, första gemensamma barn föddes. I ett inlägg på Instagram delade Nour med sig av den glädjande nyheten.

”Sami är här. Jag älskar dig med hela mitt hjärta. Men också med en del av mitt hjärta jag inte visste att jag hade. Som aldrig skulle aktiverats om det inte var för dig. Den delen kommer alltid vara bara din”, skrev hon.

Henrik har sönerna Janne Schyffert, 20, och Ove Schyffert, 17, sedan en tidigare relation och det råder ingen tvekan om att han trivs med att återuppleva småbarnsåren.

”40 minuters sömn och bröstmjölk i håret. Har aldrig mått bättre!”, skrev Henrik intill en bild på honom och sonen Sami.

Se också Henrik Schyfferts nya dramakomedi-serie.

Nour El Refai om särboskapet

När Nour El Refai gästade Fredrik Skavlans intervjuprogram Skavlan i december berättade hon om hur det är att leva som särbo. Nour och Henriks levnadssituation är nämligen något som många människor har reagerat på under relationens gång och särskilt nu när de har fått barn.

Annons

– Det är många som tror att folk blir provocerade, men tvärtom, det är folk som kommer fram och bara ”det är så inspirerande, kan man göra så, får man göra så?”, sa Nour.

Komikern var noga med att påpeka att hon och pojkvännen tillbringar mycket tid ihop.

– Vi bor ju tillsammans hemma hos honom och hemma hos mig, så vi är ju med varandra lika mycket som andra par, sa Nour i Skavlan.

Kärleksorden till Henrik Schyffert

Nour har vid flera tillfällen hyllat Henrik Schyffert för hur han är med deras son. På farsdag la hon upp en bild på pojkvännen och Sami.

”Världsmästare i papperi. Hurra för trebarns-baba Henrik Schyffert på fars dag”, skrev hon intill bilden.

Nu väljer När Nour att återigen skriva om Henrik Schyffert på Instagram. Den här gången kommer hon med en rejäl kärleksförklaring.

”Det bästa jag gjort för mitt barn är att jag valt dig som pappa”, skriver Nour El Refai.

Kommentarsfältet svämmar nu över av varma hälsningar från både kända profiler och vänner till paret.

FOTO: Anders Wiklund/TT, Claudio Bresciani/TT

Läs mer:

Nour el Refai om de rasistiska påhoppen mot sonen

Psykologens överraskande diagnos på Nour El Refai

Nour El Refai om stora förändringen efter sonens födsel

Annons