6 kändisars uppfriskande åsikter om sina nya mammakroppar

Kroppshetsen i Hollywood kan vara brutal – särskilt för nyblivna mammor – och det finns en osund stress att komma i form så snart bebisen är född.

De här kända kvinnorna fick nog av alla krav och här är deras uppfriskande åsikter om sina post baby-kroppar.

Hon postade en ärlig bild på sin mammamage

 

Chrissy Teigen

I april blev Chrissy Teigen mamma till dottern Luna, som hon har tillsammans med musikern John Legend.

– Du inser att du måste ge dig själv tid, eftersom du just tryckt ut en bebis. Det tog tid att gå upp i vikt, så alla kilon kommer inte ramla av på en gång och det är okej, har hon berättat till E!.

Eva Mendes

På mindre än två år har Eva Mendes och Ryan Gosling hunnit välkomna döttrarna Esmeralda och Amada.

– Jag försöker ta hand om mig genom att äta rätt, men direkt efter att jag fått barn är det okej om jag inte kommer i mina vanliga jeans på ett tag. Och även om jag aldrig kommer komma i mina vanliga jeans igen är det fortfarande helt okej, har hon sagt till Extra.

Blake Lively

I december 2014 blev Blake Lively och Ryan Reynolds föräldrar till dottern James och i september två år senare kom dotter nummer två, vars namn fortfarande är hemligt.

– Det borde inte finnas någon negativitet efter att någon fått barn. Din kropp är vacker, den är vacker på ett helt annat och otroligt sätt, uttalade hon sig i australiska Herald sun.

Kim Kardashian

Kim Kardashian och Kanye West har dottern North och sonen Saint tillsammans.

– Jag omfamnar min kropp och förändringarna jag gått igenom. Om något så påminner förändringarna mig om vad jag lyckats skapa med min kropp; två små änglar som jag älskar mer än ord kan beskriva, skrev hon på sin blogg.

Anne Hathaway

För mindre än ett år sedan blev Anne Hathaway och maken Adam Shulman föräldrar för första gången när de välkomnade en liten Jonathan till världen.

– Det finns ingen skam över att gå upp i vikt när du är gravid – eller någonsin. Det finns ingen skam över att det tar längre tid än du trott att gå ner dina gravidkilon – om det är något du vill. Det finns ingen skam över att bryta ihop och tillverka dina egna jeansshorts när förra årets jeansshorts blivit för små för dina lår, har hon skrivit på Instagram.

Kate Winslet

Kate Winslet har dottern Mia och sonen Joe från tidigare förhållanden och sonen Bear med nuvarande maken Ned Rocknroll.

– Jag vill inte vara en av kvinnorna som säger: ”Oj, wow, hon har kommit i form på bara 12 veckor”. När jag läser sådant tänker jag bara; ”För i helvete, det är ju faktiskt omöjligt”. Jag vill behålla min hälsa och mitt förstånd, vara mätt och lycklig. Min kropp kommer aldrig gå tillbaka till hur den såg ut innan jag fick barn och jag skulle aldrig förvänta mig det heller, berättade hon i Harper’s bazaar.

Källa: Health Foto: IBL

 

Nybliven mamma? Så kommer du i toppform!

Det tar lite tid att komma i form efter graviditeten, du har ju händerna fulla med annat!

Det tar lite tid att komma i form efter graviditeten.

Utvald läsning