Enkla övningar för härlig vinterträning utomhus

”Ut och träna så mycket som möjligt! Frisk luft, dagsljus och den härliga känslan av att vara extremt nyttig när man är ute är oslagbar. När man kommer in i värmen efter ett träningspass så känner i alla fall jag mig som en riktig friskus!

Om du inte redan träffat min älskade busshållsplats där jag alltid hänger så får ni möjlighet att bekanta er nu! Jag är ju lite skadad eftersom jag envisas med att se alla omgivningar som ett potentiellt gym. Jag går igång på trappor, bänkar, murar och räcken allt som går att hänga i eller luta sig mot.

Det handlar inte om våra resurser utan om vår attityd!

Ta en promenad eller löptur och stanna vid ett räcke en parkbänk eller en busshållsplats och riv av ett pass. Krångla inte till det utan kör alla övningar i 3 varv. Tycker du att det är pinsamt så se till att få med en kompis, alltid lättare att vara pinsam om man är 2!”

Se alla övningar i Leila Söderholms blogg här.

MER LEILA:

Bli kvitt ryggsmärtan med 4 enkla övningar

ryggovningar

Dålig hållning vid skrivbordet och repetitiva rörelser gör att många får ont i ryggen efter höstens jobbstart. MåBra:s PT Leila Söderholm visar de 4 enkla övningarna som motverkar problemet.

Läs mer: Bli kvitt ryggsmärtan med 4 enkla övningar

 

Lyft din rumpa med PT-Leilas smarta övningar

trana-magen-och-rumpa

Rumpan och magen är två vanliga problemområden för kvinnor. Här visar Leila Söderholm tre lätta övningar som tajtar till kroppen.

Läs mer: Lyft din rumpa med PT-Leilas smarta övningar

 

Så fixar du hemmaträningen – med en kortlek!

MåBra:s träningsprofil Leila Söderholm tipsar om hur du maximerar hemmaträningen.

MåBra:s träningsexpert Leila Söderholm vet hur viktigt det är att hålla motivationen på topp. Här tipsar hon om kortlekspasset som gör hemmaträningen lite mer spännande…

Läs mer: Så fixar du hemmaträningen – med en kortlek!

 

Utvald läsning