Film och TVKändisnyheterNyheterPodd

Vi eller Aldrig – paren som medverkar i SVT:s nya relationsserie

12 jul, 2021 
Två av paren i nya reality serien
Ny reality-serie i SVT testar par som tycker om varandra men upplever utmaningar i sitt förhållande. Med hjälp av gruppövningar och terapi söker de svar på den stora frågan: separera – eller reparera? Här är alla par som medverkar i första säsongen av Vi eller Aldrig.
Annons
5 saker du bör undvika på första dejtenBrand logo
5 saker du bör undvika på första dejten

Vi eller Aldrig, som bygger på det amerikanska formatet Make or Break, spelades in på Malta under våren 2021 och har premiär tisdag 13 juli. Programmet består av 12 delar som kommer släppas på tisdagar och torsdagar på SVT Play och sändas samma dagar på SVT 1 kl 22.25/22.30.

Se ocksåHenrik Schyfferts nya serie med stor dos igenkännings-humor.

Vi eller Aldrig – det handlar nya programmet om

I programmet kommer man få träffa ett antal par som av olika anledningar upplever problem i sitt förhållande. Samtidigt vill de inte riskera att ge upp något bra. Målet för dem är att komma fram till om de vill stanna kvar och jobba på sina relationer eller om det är dags att kasta in handduken. Programbeställaren på SVT, Anton Glanzelius, beskriver programmet såhär:

Annons

– Vi ska få följa äkta kärlekspar som i grunden älskar varandra, men som ändå är osäkra på sina förhållanden. Ett extremt vanligt dilemma i verkligheten men ett ovanligt ämne för ett tv-program. Vi är stolta att få följa våra modiga par i deras resa till ett av de viktigaste besluten, är deras kärlek redo för nästa steg? Är det vi eller inte?

Sexologen Louise Mazanti, programledaren Farao Groth och psykologen Björn Hedensjö
Sexologen Louise Mazanti, programledaren Farao Groth och psykologen Björn Hedensjö. Foto: SVT.

Till sin hjälp assisteras de genom dessa övningar av programledaren Farao Groth, sexologen Louise Mazanti och psykologen Björn Hedensjö.

Se ocksårelationsexperternas egna förhållanden gick i kras efter tv-inspelningen och här är metoderna sexologen lär i ut i programmet.

Annons

Paren som deltar i SVT:s nya reality-serie

Under seriens första tre avsnitt medverkar nedan par, resterande presenteras löpande.

Hedda, 28 och Jonas, 35, från Göteborg.

Hedda och Jonas

Problemet inom deras relation beskrivs av SVT såhär: ”Hedda och Jonas har varit tillsammans i cirka ett år. De träffades på nätet och har väldigt olika syn på vad en relation är och bör vara. Kan de hitta en gemensam framtid i programmet?”

Rosinja, 28 och David, 35, från Göteborg.

Rosinja och David

Problemet inom deras relation beskrivs av SVT såhär: ”Rosinja och David träffades också på nätet och deras relation är fortfarande ganska ny. Trots att de är nyförälskade kände de att allt inte står rätt till och tog därför chansen att sätta kärleken på prov i Vi eller Aldrig.”

Annons

Steffi, 26, och Marcus, 26, från Halmstad.

Marcus och Steffi

Problemet inom deras relation beskrivs av SVT såhär: "Steffi och Marcus träffades på ett gemensamt jobb och inledde en het sommarromans. Nu, fyra år senare är kärleken starkare än någonsin, men trots det skapar parets olikheter slitningar i relationen. Kan tiden i Vi eller Aldrig hjälpa dem att förstå varandra bättre?"

Julia, 31, och Karl, 30, från Stockholm.

Julia och Karlaa

Problemet inom deras relation beskrivs av SVT såhär: "Julia och Karl har varit i ett par i 12 år. Efter år av berg- och dalbana lever de nu separat och känner att det här kan vara sista chansen att lappa ihop relationen. Julia inleder programmet ensam då Karl inte kunde resa ner samtidigt på grund av sitt arbete. Karl ansluter i program 3."

Annons

Felicia, 20, och Matteo, 21, från Helsingborg.

Matteo och Felicia

Problemet inom deras relation beskrivs av SVT såhär: "Felicia och Matteo har varit ett par i fyra år och precis flyttat ihop. Deras problem har med det blivit ännu synligare och skapat fler bråk än vanligt. Enligt dem själva är den stora boven dålig kommunikation. Kan deras medverkan få dem på samma våglängd och lösa problemen?"

Källa & Foto: SVT.

Annons