Film och TVKändisnyheterNyheterPodd

Relationsexperternas egna förhållanden tog slut efter tv-inspelningen

19 jul, 2021 
Relationsexperterna Louise Mazanti, Farao Groth, Björn Hedensjö
Två av tre medverkande experter i SVT:s relationsserie gjorde slut med sina partners i samband med tv-inspelningen. Detta vet vi om sexologen Louise Mazanti, psykologen Björn Hedensjö och medieprofilen Farao Groth.
Annons
5 tips hur du går vidare när din relation tagit slutBrand logo
5 tips hur du går vidare när din relation tagit slut

SVT:s nya relationsserie Vi eller Aldrig handlar om par som upplever svårigheter i sitt förhållande, och som med hjälp av experter på olika sätt ska ta reda på huruvida de bör reparera – eller separera. Men vilka är dem som ger råden egentligen? Detta vet vi om sexologen Louise Mazanti, 48, psykologen Björn Hedensjö, 46, och medieprofilen Farao Groth, 36.

Programledaren Farao Groth – pojkvännen och karriären

Farao Groth
Programledaren Farao Groth.

Farao Groth är programledare för Vi eller Aldrig, men är sen tidigare mer känd som radiopratare i NRJ under sitt alias ”Fantastiska Farao”, samt från Idol: Extra år 2016.

Annons

Vi eller Aldrig kom att påverka Farao privat, berättar han för Aftonbladet. Så snart han hade kommit hem från Malta, där programmet spelades in, gjorde han nämligen själv slut med sin dåvarande partner.

– Jag och min pojkvän gjorde slut efter programmet. Jag blev inspirerad. Jag hade ett femårigt förhållande när jag var där, men sedan när jag kom hem så tänkte jag att ”nej”, säger han till tidningen och fortsätter:

– Jag såg verkligen mig och min pojkvän i det paret och då tänkte jag ”nej, där vill jag inte hamna”.

Sexologen Louise Mazanti – bakgrund och familj

Louise Mazanti
Sexologen Louise Mazanti.

Louise Mazanti är psykoterapeut med särskild inriktning på psykosexuell somatik, vilket innebär ett fokus på förhållandet mellan känslor, kropp och sexualitet. Hon har utbildat och undervisat i ämnet internationellt.

Annons

Louise kommer ursprungligen kommer från Danmark, men är också halvkatalanska och har bott i London i 10 år.

"Det fanns en annan kvinna"

Precis som för Farao tog Louise privata förhållande slut i samband med inspelningen av Vi eller Aldrig, berättar hon för MåBra. På frågan angående hur hennes egen familjekonstellation ser ut svarar hon:

– Oj, det är ett mycket känsligt ämne. Mitt äktenskap bröt faktiskt samman medan vi filmade Vi eller Aldrig. De sista dagarna på inspelningen kände jag att något var fel hemma. Helt klassisk. Och så sant: Det fanns en annan kvinna. Väldigt surrealistisk.

Psykologen Björn Hedensjö – därför känner du igen honom

Björn Hedensjö
Psykologen Björn Hedensjö.

Björn Hedensjö har många järn i elden men har framförallt en bakgrund som journalist vid bland annat Svenska Dagbladet och Dagens Nyheter. 2011 sadlade han om till psykolog och har nu sin egen praktik.

Annons

På sidan föreläser han och har skrivit ett antal böcker om stresshantering, sömn och ledarskapspsykologi. Som om inte det vore nog driver Björn också två podcasts – Dumma människor och Plånbokspsykologen.

Privat är han separerad och singel, med två barn som han har varannan vecka. Det är dock inget som skett i samband med programmet.

Källa: Aftonbladet

Foto: SVT

Annons