Sigrid Bernsons första ord om förlossningen: ”Komplicerat”

sigrid bernson robin bengtsson bebis

Förra fredagen fick Sigrid Bernson, 33, och Robin Bengtsson, 32, äntligen välkomna deras första gemensamma barn till världen. Det var på Instagram paret delade med sig av den glädjande nyheten att de fått en son och att allt gått bra.

”16/9 tidigt på morgonen så kom vår lilla son till världen. Vi är helt tagna av vårt lilla mirakel och njuter nu av bebisbubblan. Hemma väntar en superstolt storebror. Tacksamma och fyllda av så mycket kärlek”, skrev Sigrid då på Instagram.

Se också: 5 Bonde söker fru bebisar som fött genom åren

5 Bonde söker fru bebisar som fötts genom åren
1:9

Efter reklamen: 5 Bonde söker fru bebisar som fötts genom åren

(1:9)

Slå på ljud

Några dagar senare kunde de avslöja det som följarna väntat på – barnets namn!

Sigrid Bernson om utbrändheten: ”Väckte Robin och sa – nu dör jag”

Wille & Viggo. Mina grabbar!”, skriver Robin på en bild där hans son Wille sitter med sin lillebror i famnen.

Följarnas upptäckt efter bilden på nyfödde sonen

Under bilden svämmar det in kommentarer med uppmuntrande ord. Dessutom har många lagt märke till att bröderna är väldigt lika varandra.

”Lika som bär”, skriver en person.

Sigrid Bernsons och Robin Bengtssons namnval till sonen

”Så fina killar ni har...Wille är/kommer bli en underbar storebror...och de har samma vackra stora blå ögon”, skriver en annan.

”Oj så lika de är. Så fina brorsor!”, skriver en tredje.

Men utöver det har det ekat tomt på Sigrids sociala medier. I ett inlägg på Instagram berättar hon om den ofattbara glädjen över att ha blivit mamma och orsaken till hennes frånvaro; en förlorad tiduppfattning.

Sigrid Bernson: Jag mår bättre mentalt nu än innan min graviditet

När du kom så stannade hela min värld Tider, dagar och datum suddades ut. Det finns inte några måsten. Det finns bara du! Aldrig kunde jag föreställa mig en kärlek så här vacker och gripande. Du är en del av mig och jag är så oändligt tacksam att jag får vara din mamma! Allt är du!”, berättar en rörd Sigrid intill en bedårande bild på sonen Viggo.

Sigrids första ord om förlossningen

Några detaljer kring själva förlossningen har följarna heller inte fått ta del av ännu. I en ny Instagram story, från i onsdags, berättar Sigrid hur tankarna går kring att dela med sig av den stora händelsen – som hon förklarar var minst sagt komplicerad.

Sigrid Bernson öppnar upp om tuffa tiden under graviditeten

– Jag har funderat lite, för jag har fått frågor om hur förlossningen gick. Det blev lite komplicerat, kan vi väl minst sagt säga, förlossningen. Så jag är såhär, ska jag dela det... för jag vill inte skrämma upp andra, säger Sigrid och fortsätter:

– Jag tycker att man ofta bara får höra negativa historier och det är ofta de som fastnar också. Jag själv var lite nojig inför förlossningen, så jag funderar om jag ska dela det eller inte. För jag vill inte heller påverka er negativt om ni följer mig och ska föda. Vad tycker ni?

Förlossningen ska alltså varit komplicerad för Sigrid. Vi får helt enkelt se hur hon väljer att göra med att dela med sig av det eller inte. Vi är i alla fall väldigt glada att ni alla mår bra nu!

FOTO: TV4, Instagram

Utvald läsning