RelationstipsSexlivSexleksakerVänskapSingellivetFråga relationsexperten

Sigrid Bernson öppnar upp om tuffa tiden under graviditeten

05 maj, 2022 
Sigrid Bernson om tuffa starten på graviditeten
tt/Instagram

”Man tar ju sig igenom det”, säger Sigrid Bernson samtidigt som hon öppnar upp om sina tuffa gravidsymtom.

För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto kostnadsfritt
Annons
Sigrid Bernsons och Robin Bengtssons kärlekshistoriaBrand logo
Sigrid Bernsons och Robin Bengtssons kärlekshistoria

I slutet på april fick vi veta att Let's dance-dansaren Sigrid Bernson, 33, och artisten Robin Bengtsson, 32, väntar barn. Och Sigrid Bernson blir med det mamma för första gången. För Robin Bengtsson blir det för andra gången han får kids då han sedan tidigare har sonen William, 8.

”I september blir Wille storebror och vi alla längtar tills vi får träffa den lille i magen”, lät paret meddela på sina sociala medier-kanaler när de annonserade den glada nyheten om graviditeten.

Familjen på Kolmården nu i dagarna.

Sigrid Bernson om tuffa starten på graviditeten

I en intervju med Aftonbladet berättar Sigrid Bernson mer om graviditeten, lyckan och att hon i början av gravidresan inte mådde toppen.

Annons

– Nu mår jag bra. Men det var absolut värre förut. Det är ju så. Jag mådde illa från vecka sju till vecka sjutton, så det var ju tio veckor då inget syns och man bara kände sig magsjuk. ”You better be cute”… Haha!

– Men det är förstås så värt det, vi är så lyckliga över att det blev plus på stickan så man tar ju sig igenom det. Men jag tror många förstår vad man menar när man pratar om gravidillamående. Det är något speciellt, säger hon till tidningen samtidigt som hon gör klart att mer än halva graviditeten nu har passerat.

”Nu är vi mer än halvvägs”

– Vi har beräknat förlossningsdatum den femte september, men det där vet man ju inte. Det kan ju bli både innan och efter det. Det är så snart… Vi är mer än halvvägs nu.

För att hålla på spänningen har paret valt att inte ta reda på barnets kön, det får bli en överraskning för hela familjen helt enkelt.

Sigrid Bernson den tuffa tiden innan babylyckan

Fram tills nyligen mådde Sigrid Bernson inte speciellt bra. Hon drabbades av utmattningssyndrom vilket gjorde att hon drog sig undan rampljuset. Och mitt i den tuffaste sjukdomsperioden insåg hon också att hon var gravid. Men eftersom Sigrid Bernson var så illa däran beslutade sig paret för att göra en abort.

”Vi bestämde oss för att göra abort”

– Jag ville så gärna ha barn, speciellt med Robin, men jag var också rädd för att inte orka med vare sig en graviditet eller att ta hand om barnet. Jag orkade ju knappt duscha själv, så vi bestämde oss för att göra abort, säger hon i en intervju med Amelia.

Foto: TT/Instagram

Annons