Film och TVKändisnyheterNyheterPodd

Laila Bagge om behandlingen – efter oväntade hudförändringen

12 feb, 2021 
Laila Bagges hud-behandling.
Efter två graviditeter och allt för många soltimmar utan solkräm insåg Laila Bagge att huden förändrats, och härom veckan genomgick hon en laserbehandling för att bli kvitt pigmentfläckarna.
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto kostnadsfritt
Annons
Så skyddar du din hud i vinterkylanBrand logo
Så skyddar du din hud i vinterkylan

Efter två graviditeter, och många somrar med slarv vad gäller solkräm i solen kände Laila Bagge en stor förändring i sin hud. Hon hade drabbats av pigmentförändringar i ansiktet, vilka hon ville bli av med illa kvickt.

”Ju äldre jag blivit desto mer har jag tagit hand om min hud. Tyvärr tänkte man inte så mycket på det när man var yngre och framförallt skyddade man inte huden mot solen tillräckligt. Det var mer en sport att bli så brun som möjligt och det var ofta man brände sig rejält när man låg och pressade”, bloggar tv-profilen nu.

Se ocksåLaila Bagges gamla körkortslärare drar tillbaka hennes körkort.

Laila Bagge om hudförändringarna

Laila Bagge förklarar vidare att hon på nu äldre dagar är noga med att smörja på solkräm när hon väl vistas i solen. Men dessvärre var hon inte lika noga som ung.

”Allt detta har ju gjort att huden skadats och fått pigmentfläckar. Hormoner kan ju också påverka och skapa pigmentfläckar. Efter två graviditeter så har jag haft en hel del i ansiktet.”

Annons

Laila Bagge: ”Just nu ser jag ut som en prickig korv”

Laila Bagge hade länge tänkt behandla sig för pigmentförändringarna i ansiktet, och härom veckan tog hon tag i saken och behandlade ansiktet med laser. Dock drabbades Laila Bagge av en smärre hudförändring efter den kosmetiska behandlingen.

”Just nu ser jag ut som en prickig korv i ansiktet men det kommer försvinna om någon vecka.”

Laila Bagge lovar även att visa upp resultatet efter hudbehandlingen, men först vill hon låta ansiktet vila lite eftersom huden hamnade lite i chock efter laserstrålningen. Så nu ska hon låta ansiktet vila lite innan hon visar upp det slutgiltiga resultatet efter hudbehandlingen.

Tidigare testade hon läppinjektioner

Tidigare har Laila Bagge testat på ett annat skönhetsingrepp, då valde hon att fylla läpparna med fillers. Detta efter att hon länge blivit retad för sina ”smala läppar” av bland andra ex-maken Anders Bagge som kallat henne för ”ormläppen”.

– Men det passade inte mig, det såg ut som läpparna var ute och gick med mig och då sa Korosh att ”jag älskade dig så som du såg ut, varför ska du hålla på med sådan jävla skit” och då skämdes jag, förklarade hon 2019 i Framgångspodden.

Foto: TT

Annons