Film och TVKändisnyheterNyheterPodd

Laila Bagge slår tillbaka efter kritiken för skönhetsbehandlingen

09 mar, 2021 
Härom veckan valde Laila Bagge att genomföra ett skönhetsingrepp, något som kritiserats hårt. Och nu fräser Bagge ifrån: ”Jag är inte rädd för att bli gammal!”.
Härom veckan valde Laila Bagge att genomföra ett skönhetsingrepp, något som kritiserats hårt. Och nu fräser Bagge ifrån: ”Jag är inte rädd för att bli gammal!”.
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto kostnadsfritt
Annons
7 viktiga kvinnor för kampen om jämställdhet i SverigeBrand logo
7 viktiga kvinnor för kampen om jämställdhet i Sverige

Nyligen lät Laila Bagge sina bloggläsare veta att hon på grund av slarv med solskydd, och två graviditeter drabbats av pigmentförändringar i ansiktet, vilka hon ville bli av med illa kvickt.

Och härom veckan tog hon tag i saken och behandlade ansiktet med laser. Dock drabbades Laila Bagge av en smärre hudförändring efter den kosmetiska behandlingen.

”Just nu ser jag ut som en prickig korv i ansiktet men det kommer försvinna om någon vecka”, fnissade hon då. Och vi kan meddela att Laila Bagges ansiktsfärg nu återgått till det normala.

Laila Bagge anklagas efter skönhetsingreppet

Nu verkar det som att hennes skönhetsingrepp fått flertalet Instagram-följare att ilskna till, vissa tyckte att man skulle låta kroppen åldras naturligt, andra menar att man borde hålla sig hemma under coronan och en del slog fast att skönhetsingreppet är slöseri med pengar. Många tycker i varje fall att det var onödigt. Men Laila Bagge som sällan är den lägger sig platt, säger nu ifrån:

Annons

”I mitt förra inlägg så berättade jag att jag skulle ta bort mina piggmentfläckar, vissa födelsemärken, spruckna blodkärl samt mörka solfläckar från solen, som jag fått genom åren i ansiktet! Jag förstår inte hur detta kan vara så upprörande för somliga! Att tala om sådana här saker är verkligen känsligt i Sverige, vi är så snabba på att döma, och kritisera!”, berättar hon på sina sociala medier.

Laila Bagge: Jag är inte rädd för att bli gammal!

Efter två graviditeter, och många somrar med slarv vad gäller solkräm i solen som ung, kände Laila Bagge för att göra något åt det.

”Att jag vill ta bort leverfläckar, solfläckar, piggmentfläckar efter min graviditet eller spruckna röda blodkärl har inget att göra med att jag är rädd för att bli gammal eller är rädd för att åldras!”

Laila Bagge poängterar att hon ”haft solfläckar sedan 18-årsåldern”, och att hon likaväl kunde ta bort fläckarna då.

”Jag förstår verkligen inte varför det ska vara skambelagt, och att det alltid ska förknippas med att man är rädd för att bli gammal! Gammal blir jag no matter what! Det jag har gjort tar dessutom bort potentiella hudförändringar som skulle kunna bli melanom!”

Foto: TT

Annons