Hårda kritiken mot Charlotte Perrelli – efter Stjärnorna på slottet

Charlotte Perrelli

Hälsoverktyg

Stressa mindre Stressa mindre
Räkna ut din fettprocent Räkna ut din fettprocent
Kaloritabell Kaloritabell
Motionstabell Motionstabell
Räkna ut ditt BMI Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja/höftkvot Räkna ut din midja/höftkvot
Ner i vikt - tjänster Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor Onlinekurser för nya vanor
Recept Recept
Veckans meny Veckans meny
Nyhetsbrev Nyhetsbrev

Hero-sångerskan Charlotte Perrelli har varit i offentligheten i många år och har dessvärre fått lära sig hur det är att ständigt ta emot kritik från okända människor. I Agneta Sjödins podcast Så in i själen berättar hon nu om de hårda kommentarerna hon får på internet.

Charlotte Perrelli: "Var bara tyst om du inte gillar det"

– Jag skulle aldrig gå till attack på en annan människa. För mig är det såhär att du gör din grej, jag gör min grej. Här är jag och där är du. Jag skulle aldrig skriva "gud vad du är ful" eller "gud vad du har fula kläder". Det finns liksom inte, säger hon innan hon fortsätter:

– Folk behöver inte hylla mig till skyarna, men var bara tyst om du inte gillar det. Försök inte kasta skit eller få mig att må dåligt, för jag är inte intresserad av det.

Charlotte är aktuell med den nya säsongen av Stjärnorna på slottet, och efter hennes medverkan har hon nu fått ta en hel del skit.

Hårda kritiken mot Charlotte efter Stjärnorna på slottet

Charlotte får ofta ta kritik för att hon gillar att göra sig fin och gärna lägger ner tid på smink och kläder. Och den här gången blev det inget undantag.

– När jag spelade in Stjärnorna på slottet så hade min make up-kille Mattias lagt ner massa tid på att fixa mig. Men en del har ju så svårt för det där. Då tyckte folk att "men gud tror du att det är en modevisning eller?". Och tyckte att jag gick lite för hårt fram för att det var för mycket fokus på kläder och smink, berättar hon innan hon fortsätter:

– Och Mattias blev lite provocerad för då har ju han gjort en frisyr som han tycker är cool. Och det är timmar av förberedelser och tankar bakom.

"Kvinnor måste lyfta varandra"

Efter 7 missfall – Perrelli medicinerar under graviditeten

Mattias skrev då en text där han tryckte på dubbelmoralen hos vissa kvinnor som ena sekunden skriver att kvinnor måste lyfta varandra för att andra sekunden kommentera elaka grejer på andra kvinnors bilder. Charlotte håller med i vad Mattias menar och lägger även till att hon inte förstår hur man kan göra så när man uppenbarligen vet om att man själv hade blivit ledsen om någon annan sa så till en själv.

– Om du gick till jobbet och la upp en bild på dig själv, skulle du då vilja att folk bedömde dig då och sa "fyfan vad du ser ut idag"? Det är det väl ingen som vill?, säger hon oförstående.

Foto: TT

LÄS MER:

Charlotte Perrellis lycka – efter långa kampen

Camilla Läckberg om viktspökena: "Förbannad över makten kilona har"

Redaktionens tips
Dela på: