Film och TVKändisnyheterNyheterPodd

Här är kändisarna som slarvar med hygienen

18 aug, 2021 
Britney Spears/ Brad Pitt/ Julia Roberts.
Vi förknippar våra stjärnor med glitter och glamour – men faktum är att det inte alltid är sanningen. Flera av, vad man kan tro, våra mest glamorösa kändisar prioriterar faktiskt bort sin personliga hygien. Har du koll på vilka som är kändisarnas största snuskpellar?
Annons
5 vanliga myter om hygien som inte stämmerBrand logo
5 vanliga myter om hygien som inte stämmer

Efter att ett flertal Hollywoodstjärnor har gått ut och pratat om sin personliga hygien är ämnet verkligen på tapeten. MåBra ger dig koll på kändisarna med sämst hygien.

Mila Kunis och Ashton Kutcher – duschar inte sina barn

Det var efter att Mila Kunis och Ashton Kutcher pratat i en podd om personlig hygien som debatten blossade upp ordentligt i Hollywood.

I podden berättade kändisparet att de varken duschar själva eller sina barn, Wyatt,6, och Dimitri, 4, speciellt ofta.
– Om de ser smutsiga ut, tvätta dem. Annars är det meningslöst, sa skådespelaren Ashton Kutcher i intervjun.

Annons
Ashton Kutcher och Mila Kunis på röda mattan.

Britney Spears – blev stämd

Superstjärnan Britney Spears har många tuffa år bakom sig, så kanske är det inte så konstigt att hennes personliga hygien inte varit på topp.

Enligt BreakinBall så slarvar sångerskan både med att duscha och med att använda deodorant. 2011 gick det till och med så långt att sångerskan stämdes av sin livvakt på grund av sin dåliga hygien. Dessa anklagelser nekade Britney till.

Britney Spears på röda mattan.

Adele – petar i näsan

Enligt The Sun gillar den stora artisten Adele att peta sig i näsan. Detta erkände hon under en av sina konserter.

Annons

– Du vet när du tar ut en, rullar den i handen och sprätter iväg den, sa hon under konserten. Alla som säger "ewww" – ni ljuger, ni måste ju göra något med era kråkor, sa hon.

Adele på röda mattan.

Matthew McConaughey – skippar deon

Matthew McConaughey är en annan kändis som har uttalat sig om sin personliga hygien. Enligt Daily Mail berättade han tidigare för Playboy att han inte har använt deodorant på trettio år.
– Kvinnorna i mitt liv, inklusive min mamma, har alltid sagt att ”din naturliga doft luktar för det första som en man, och för det andra som du”, säger han i intervjun.

Annons
Matthew McConaughey på röda mattan.

Matthew kompenserar dock bristen på deoanvändande med resterande personlig hygien. Bland annat duschar han flera gånger per dag och borstar tänderna upp till fem gånger per dag.

Julia Roberts – avstår från dusch och deo

Julia Roberts må ha det perfekta hollywoodleendet och se sådär extraordinärt fräsch ut men det stämmer inte riktigt med verkligheten. Julia är nämligen ännu en av de kändisar som skippar både dusch och deodorant.

Anledningen till hennes bristande personliga hygien har, enligt BreakinBall, att göra med att honvill spara på jordens resurser för att vara snäll mot miljön.

Annons
Julia Roberts på röda mattan.

Brad Pitt – “Har inte tid att duscha”

Vad är Brad Pitts bästa hygienknep? Jo, att skippa duschen och istället torka av sig med våtservetter, det säger han till tidningen People.
– Jag har sex barn. Allt jag behöver göra är att ta våtservetter och torka under armhålorna. Herregud, jag blir kissad på hela dagarna, jag har inte tid att duscha, har han tidigare berättat.

Brad Pitt på röda mattan.
Annons