Charlotte Perrellis barn har blivit stora – här är de idag

Charlotte Perrelli och hennes barn idag
0:38

Efter reklamen: 5 saker om Charlotte Perrelli du kanske inte visste

(0:38)

Charlotte Perrellis barn har genom åren följt med mamma på röda mattan-premiärer och mello-turnéer. Hon fick första sonen Angelo när hon var 29 år gammal och sedan dess har hon fött ytterligare tre pojkar.

Charlotte har under åren berättat öppet om den gravidkamp som hon och maken Anders har gått igenom och om den rad missfall de råkat ut för.

Nyligen berättade Charlotte Perrelli även om parets olika synsätt när det kommer till uppfostran av barnen.

Charlotte Perrelli om skillnaden mellan att få barn som 30 och 40+

Har 5 barn varannan vecka

Charlotte och Anders har nämligen inte mindre än fem barn att uppfostra ihop –Angelo, Alessio, Adrian, Alvin och Izabella.

Två av sönerna, Alessio Perrelli och Angelo Perrelli har Charlotte med ex-maken Nicola Perrelli. Sönerna Adrian Perrelli-Jensen och Alvin Perrelli-Jensen har hon tillsammans med nuvarande maken Anders Jensen.

Anders har även ett barn från en tidigare relation med journalisten Suzanne Sjögren. Tillsammans har de dottern Izabella, som sedan 3-års ålder har varit en del av Charlottes liv i och med parets varannan vecka-upplägg.

Charlotte Perrelli och maken Anders med sina barn 2013

Genom åren har Charlottes barn hamnat på bild vid en rad tillställningar. Här ser vi hela familjen: Charlotte Perrelli, Anders Jensen och deras äldre barn på Adrians dop 2013.

"Vad hände med mina småkillar?!"

Det känns inte längesedan som Charlotte bar runt på sina äldsta söner i famnen. Men idag har delar av barnaskaran vuxit upp och Charlotte kan nu titulera sig tonårsmamma. Idag är Angelo 17 år gammal, Alessio 16 år, Izabella 13, Adrian 8 och Alvin 3 år.

På Instagram delar Charlotte med sig av sina känslor över sönernas uppväxt.

"Vad hände med mina småkillar?! Har ju ingen bebis kvar…. Får hoppas på barnbarn snart” skriver Charlotte på sitt instagram-konto tillsammans med en bild på två av hennes pojkar.

Charlotte Perrellis offentliga stöd till makens ex-fru Suzanne Sjögren

Så ser Charlotte Perrellis barn ut idag

Angelo, 17 år

Charlottes förstfödda son fyller snart 18 år. Under hans senaste födelsedag delade hon ett bildspel på sonen följt av texten ”Min förstfödde stjärna! Angelo Idag ar du 17 år....En ung vuxen med egna idéer och tankar om livet! I början på din karriär och på ditt vuxenliv med allt vad det innebär.”

Izabella, 13 år

Charlotte passade även på att hylla bonusdottern Izabella på Instagram när hon nyligen fyllde tonåring.

”Igår firade vi världens finaste tjej!! Hon blev tonåring! Izabella Som går från klarhet till klarhet. Inte alltid lätt att vara ensam tjej i en stor barnaskara av killar men om någon klarar det så är det du. Med hjärtat på rätt plats och otroligt omtänksam.” skrev Charlotte tillsammans med ett gäng bilder från firandet.

Alessio, 16 år

Alessio fick givetvis också ta del av mammas grattishyllning på sin födelsedag, tillsammans med ett bildspel av sonen.

Adrian, 8 och Alvin, 3 år

De två minsta barnen, Adrian och Alvin, har de senaste åren ”så roligt tillsammans”, skriver Charlotte. På Instagram delar hon med sig av några mysiga bilder på sönerna som busar med varandra.

Foto: Instagram, TT

Redaktionens tips
8 saker du vill veta om Charlotte Perrelli – så träffade hon kärleken
Charlotte Perrelli om självkänslan: ”Är så kritisk mot mig själv”