Charlotte Perrelli och maken Anders stora skillnad i uppfostran av barnen

Charlotte Perrelli och maken Anders stora skillnad i uppfostran av barnen
0:38

Efter reklamen: 5 saker om Charlotte Perrelli du kanske inte visste

(0:38)

Slå på ljud

Charlotte Perrelli är mamma till fyra killar, Angelo, Alessio, Adrian och Alvin. Familjens senaste tillskott kom 2018, efter att Charlotte Perrelli gått igenom en tuff graviditet. Tidigt såg läkarna att bebisens navelsträng låg fel. Vasa Previa, som det kallas, drabbar en av femtusen gravida.

Men allt gick bra, och Alvin blir tre år efter sommaren.

Charlotte Perrelli om rollen som mamma

I en ny intervju i podcasten Talk to me med Sarah Dawn Finer pratar Charlotte om sin roll som mamma.

– Det är ett stort uppdrag att vara mamma, det är liksom det största uppdraget vi har här, säger Charlotte Perrelli.

Sarah Dawn Finer konstaterar att Charlotte endast fått söner, och undrar hur Charlotte hade varit om hon hade haft döttrar. Charlotte svarar då att hon ju får testa på det, i och med att det finns en tjej till i familjen. Izabella är maken Anders Jensens barn från en tidigare relation.

– Jag får ju känna på det lite grann, eftersom att Anders har en dotter. Hon har ju faktiskt varit hos oss sen hon var tre år. Man ska ju komma ihåg att jag är ju lite pojkflicka själv. Jag är väldigt osjåpig, jag bryr mig inte så mycket, och det har jag uppfostrat killarna i. ”Kom igen, det blöder ju inte ens, du har ju bara trillat, upp och hoppa herre gud”, säger hon.

Charlotte Perrelli om bonusdottern Izabella

Och sätten som Charlotte och Anders behandlade sina barn på skiljde sig åt.

– Det var en stor skillnad när det kom in en tjej i bilden. Jag tyckte att Anders var lite sjåpig. Han var ju det för att han var rädd om Izabella, dessutom har hon en historia där hon har varit sjuk, vilket gör att man är ännu mer rädd och försiktig. Men för mig var det en ny erfarenhet.

Foto: TT