Film och TVKändisnyheterNyheterPodd

Charlotte Perrelli om gravidkampen med maken Anders

24 jan, 2020 
AvMåBra
Charlotte Perrelli, 45, fick sitt fjärde barn hösten 2018. Men vägen dit var allt annat än spikrak och kantades av flera missfall. Nu berättar hon om den tuffa kampen tillsammans med maken Anders.
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto kostnadsfritt
Annons
Charlotte Perrelli om svåra gravidkampen med maken Anders: ”Känner till slut att det inte kommer fungera”Brand logo
Charlotte Perrelli om svåra gravidkampen med maken Anders: ”Känner till slut att det inte kommer fungera”

2013 födde Charlotte Perrelli sitt och Anders Jensens första gemensamma barn Adrian, i dag 6. Tankarna på att skaffa ett till växte sig starkare, vilket skulle visa sig bli en tuff kamp.

När Charlotte gästar TV4:s Renées brygga berättar hon om den svåra tiden.

– Jag har alltid blivit gravid väldigt lätt, men min kropp har stött bort embryot. Det kanske har fastnat ett tag, men men sen har den stött bort, säger hon i programmet.

Charlotte Perrelli berättar att hon fått tio missfall.

– Det låter som att jag hittar på. Ett innan Adrian, och nio efter. Så när jag blev gravid kände jag: ”Åh nej, Gud vad jobbigt. Att gå igenom det här igen.

Charlotte Perrelli om gravidbeslutet

Paret gav till sist upp tanken på ännu ett nytt barn. Men så vände allt.

Annons

– När jag blev gravid igen senaste gången var det inte alls planerat. Vi hade bestämt oss för att vi inte ska ha fler barn, för det fungerar inte och jag orkar inte mer kroppsligt, säger Charlotte Perrelli.

Graviditeten blev allt annat än lätt. Halvvägs in fick Charlotte Perrelli veta att hon drabbats av den ovanliga komplikationen Vasa Previa. I det här fallet innebar det att navelsträng och blodkärl låg för den inre mynningen till livmodern, vilket innebar en livsfara, både för Charlotte och barnet.

Strax innan förlossningen bekräftade Perrellis manager också att hon var inlagd på sjukhus för observation. Men allt gick vägen, och hösten 2018 kunde hon och maken Anders välkomna sonen Alvin.

Förutom Adrian och Alvin har Charlotte sedan tidigare även sönerna Angelo, 15, och Alessio, 13. Anders har dottern Izabelle, 12, tillsammans med tv-profilen Suzanne Sjögren.

Renées brygga sänds onsdagar på TV4 klockan 21.00.

Av: Jakob Meijer
Foto: Eero Hannukainen/TT, Karin Törnblom/TT, TV4

Läs mer:
Charlotte Perrelli om graviditeten, familjelivet och glamouren
Efter 7 missfall – Perrelli medicinerar under graviditeten
Charlotte Perrelli: Så stressad att jag svimmade på stan

Annons