Fråga psykologenNarcissismUtmattningssyndromHögkänslighetHantera känslorADHD

Tänk dig pigg, stark och lycklig!

17 maj, 2014 
Utnyttja tankens kraft för att nå dit du vill – och du kan komma hur långt som helst. MåBra listar knepen som får dig att tänka på rätt sätt!
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto kostnadsfritt
Annons

Vad – och hur – vi tänker är avgörande för om vi kommer lyckas med vad vi vill uppnå eller inte. Positivt tänkande har visat sig spela en stor roll för vår hälsa, både fysiskt och psykiskt. Alltså – tro på att du är bäst, så blir du det!

Här listar vi de bästa tipsen för att lyckas med din tankekraft:

 

Coachen: Så når du dina uppsatta mål!

Hur håller man kvar motivationen när man väl bestämt sig? MåBra har pratat med Ann-Sofie Laredius, stress- och avspänningsterapeut, som  föreläser om målbilder och tankens kraft i det egna företaget Hjärna i fokus.

Läs mer

 

Act as if!

MåBra´s tränings- och hälsoinspiratör Leila Söderholm använder sig ofta av positivt tänkande:

”Personligen använder jag tankesättet när jag varit tvungen att skjuta undan att jag inte alltid mår bra. Jag låtsas att allt är bra och då köper både min kropp och hjärna att allt är ok. När jag sen vill vara ledsen då är jag det men för mig är det inte ok att gå runt och vara deppig, hela tiden. Det här är ett tankesätt som passar mig perfekt. Jag frågade en psykiatriker… >> Läs hela inlägget här!”

Annons

 

Tankarna som förlänger livet

Tänk rätt – och lev längre. MåBra guidar dig till nya tankesätt som gynnar hälsan!

 Läs mer

 

Mia Törnblom: Livet suger regelbundet

Allt är inte en dans på rosor för Mia Törnblom bara för att hon är expert på personlig utveckling. Däremot vet hon precis hur hon ska tänka för att inte fastna i svackorna.

Läs mer

 

Hur positiv är du? Testa dig här!

Ett gott skratt förlänger livet – på riktigt! Positiva personer kan leva upp till tio år längre än dysterkvistar. Hur ligger du till på positivitetsskalan? Gör ett enkelt test och se själv!

Gör testet här!

 

AV: Linnea Bjärle

BILD: Thinkstock

 

Annons