Om oss

Om MåBra

MåBras målsättning är att hela du ska må bra oavsett vart du befinner dig i livet. Vi ser till helheten i att må bra genom kategorier som spänner från träning till mat till shopping till medicin. Oavsett vilken livssituation våra läsare har så ska dom bli motiverade, inspirerade och informerade genom MåBra.com, våra sociala medier och i vårt magasin.

Brand Story

Varje dag går vi till jobbet för att hitta, granska och leverera de senaste och viktigaste hälsonyheterna. Vi brinner lika mycket för att inspirera som att informera och älskar att dela med oss av både kickar och kunskap. Vi tar din hälsa på största allvar och sätter alltid den i fokus, oavsett om vi bjuder på nyttiga recept, läsvärda reportage eller granskar en medicinsk studie.

Trender kommer och går, men vår vilja att leverera hållbar hälsoinspiration består. I över 40 år har MåBra bevakat områdena medicin, hälsa, kost och träning.

Genom åren har MåBra vuxit från att enbart vara ett månadsmagasin till ett bubblande hälsocommunity i ständig utveckling. Ny teknik och nya kanaler gör att vi pratar med våra läsare och följare varje dag, det ger oss möjligheten att vara snabba och relevanta – men ger oss också helt nya typer av mötesplatser och dialogmöjligheter.

Vi vill våra läsare väl och vår omtanke sträcker sig långt utanför våra texter och bilder. Idag kan du ta del av den känslan oavsett om du följer oss i våra sociala kanaler, läser magasinet eller möter oss live på våra härliga träningsresor.

Vad som får just dig att må bra är individuellt och varierar genom livet. Hos oss hittar du garanterat det du söker för stunden.

Välkommen in – för att hela du ska må bra!

Mest läst just nu