Nyttiga snacksNyttiga receptNyttig frukostNyttiga mellanmålNyttig julmat

Bildspecial från inspirationsfrukosten med MåBra och Paulúns!

11 jun, 2015 
MåBra:s inspirationsfrukost blev en riktig succé, med läcker frukost och spännande föreläsningar. Spana in bilderna från evenemanget här!
Annons

Platserna tog slut på mindre än 24 timmar och frukostsalen på Westmanska Palatset var fullsatt med hälsointresserade kvinnor när MåBra och Paulúns bjöd in till inspirationsfrukost.

Eventet började med en läcker och näringsrik frukostbuffé bestående av bland annat müsli, granola, färska bär och grekisk yoghurt, nybakat bröd med pålägg samt superjuicer, kaffe och te.

MåBra:s medicinredaktör Vivvi Alström inledde eventet med att presentera morgonens föreläsare. MåBra-bloggaren och träningsexperten Leila Söderholm talade sedan om vikten av att röra på sig regelbundet och förklarade att träning inte måste ske på ett gym i de senaste kompressionstajtsen.

Motion ska vara enkel, kravlös och lekfull, menar Leila, som bjöd på många peppande tips och smarta genvägar till mer vardagsmotion.

Kostexperten Fredrik Paulún talade sedan om hur man gör smarta matval, hur en välkomponerad måltid ska se ut och vad som händer i kroppen när vi äter. Han berättade om hur viktigt det är att börja dagen med en hälsosam frukost och varför vi bör sträva efter att inkludera såväl kolhydrater som fett och protein i varje mål.

Efter föreläsningarna fick alla deltagare med sig en fullpackad MåBra-goodiebag med det kommande julinumret av MåBra, frukostflingor och supersoppa från Paulúns och en smart vattenflaska till träningspasset.

Se alla bilder från frukosten i galleriet nedan!

Annons