Torr hyHudvårdHårvårdNagelvårdPsoriasisRosaceaSminkShopping

Passa på – fynda solprodukter i vår webbshop!

09 jun, 2017 
Glöm inte smörjet i sommar! Just nu kan du fynda två härliga kit med solskydd från Clarins och Nivea i vår webbshop.
Annons

Snart dags för semestrar och långa, härliga dagar i solen. Men du glömmer väl inte att smörja in dig?

I MåBras webbshop har vi just nu två supererbjudanden du kanske vill ta del av.

Nivea solkit

I kitet ingår:

Sun Protect & Moisture, SPF 30

Nyheten Sun Protect & Moisture-serien med effektivt solskydd för kroppen som också skyddar dina kläder mot gula fläckar från solkräm orsakade av UV-filter.

Anti-Age Face Sun Cream, SPF 30

NIVEA SUN Factor 30 kombinerar ett mycket högeffektivt UVA/UVB-filtersystem för att omedelbart skydda din hud. Ansiktskrämen skyddar mot solbränna, förhindrar åldrande orsakat av solen och minskar risken för solallergi. Den kladdfria formulan med naturliga antioxidanter förebygger uppkomsten av fina linjer och solrynkor, samt gör din hud mjuk och smidig.

Annons

NIVEA Sun Protect

Innehåller SPF 30 och skyddar omedelbart läpparna mot intensiv UV-strålning. Ger mjukhet och långvarig fukt för dina läppar. Den effektiva formulan med Hydra IQ och solrosextrakt ger ett effektivt skydd mot solens skadliga effekter, återfuktar och lämnar läpparna mjuka och skyddade.

Ord. pris: 284 kronor

Pris i shoppen: 199 kronor

Pris för prenumeranter: 169 kronor

Läs mer och köp hem kitet här!

Clarins solprodukter och scarf

I kitet ingår:

Sun Control Stick UVB/UVA 30, 8 gram

Ett mycket praktiskt solstick för att skydda de mest solkänsliga områdena i ansiktet. 100% mineralfilter för optimal hudtolerans. Mild fruktig doft som är speciellt framtagen för användning på läpparna. Förebygger hudåldrande och ger näring och komfort till huden.

Annons

Sun Care Cream UVB/UVA 20, 200 ml

Idealiskt skydd vid vistelse i intensivt solljus. Tack vare sin lättviktiga konsistens är den väldigt behaglig. Den optimerar hudens naturliga försvar, fuktar, skyddar och ger en jämn varaktig solbränna. Perfekt för huden under semesterns första exponeringsdagar i sol.

After Sun Moisturizer Ultra-Hydrating, 200 ml

En fuktighetsbevarande After Sun produkt som har en dämpande effekt på ”brännande” hud. Idealiskt fuktad och sammetsmjuk blir huden fräsch och vacker igen.Sjalens storlek: 100×180 cm med 1 cm franskant, maskintvätt 40°.

Ord. pris: 1154 kronor

Pris i shoppen: 599 kronor

Pris för prenumeranter: 549

Läs mer och köp hem kitet här!

Få MåBra:s populära nyhetsbrev!

Vi ser till att du alltid har full koll på de senaste hälsonyheterna och får mängder av kost-, träningstips och annan inspirerande läsning. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten.

 

 

Annons