Annons

Annons

MåBra:s viktbloggare 7: Mirjam Pohjolainen!

En av våra nya viktbloggare, Mirjam Pohjolainen.

Förra veckan veckan lanserade vi åtta nya läsarbloggar här på mabra.com. En av dem är Mirjam Pohjolainen. Här får du lära känna henne lite mer! Och glöm inte att besöka hennes blogg: http://mirjam.mabra.com/

Vem är du?

Jag är en 24-årig livsnjutare som ser fram emot ett liv i en smidigare och sundare kropp! Jag är otålig och vill att saker ska hända, därför passar en diet som Dukan bra för mig. Just nu pluggar jag event management i Varberg och är engagerad i olika sorters event runt om i västkusten. På den lilla tid som blir över umgås jag med mina underbara vänner och spanar in surfare vid havet…  

Hur känns det att börja blogga på mabra.com?

Det känns som en nystart, att nu är det på riktigt. Jag kan inte backa ur eftersom så många (förhoppningsvis) läser det jag gör. Vet även att mina vänner kollar min blogg så jag inte ljuger i den haha!

Vilka är dina förväntningar?

Mina förväntningar är först och främst att gå ner i vikt med hjäp och stöd av er läsare, och att jag kan hjälpa andra att uppnå samma sak. Jag hoppas på att vi kan stötta varandra helt enkelt!

Vad kommer vi att få läsa om i bloggen?

I min blogg kommer ni få läsa om hur jag äter och tränar och andra saker jag gör för att bli vackrare och lyckligare! Jag kommer ganska ogenerat berätta hur jag och min kropp mår (båda bra och dåligt…) och självklart kommer jag krydda allt med vad som händer i mitt liv just nu!

Annons

Läs mer:
Möt Pernilla Jensen här!
Möt Annika Burén här!

Möt Jonna Embretsen här!
Möt Anette Gustafsson här!
Möt Josefin Svensson här!
Möt Carina Ekring här!

Möt våra nya bloggare: Läsarnas viktbloggar!
Här kan du läsa mer om våra nya bloggare!

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev
Annons

Annons

Annons


AnnonsAnnons

Nytt från MåBra Mamma

Laddar nästa sida…