Supermodellen Ashley Graham hyllas för nakna gravidbilden

Ashley Graham är en av världens bäst betalda modeller. 2017 hamnade hon på Forbes lista över modellerna som drar in mest kosing – och det var första gången som en kurvig tjej tagit sig in på listan.

– Det handlar inte om vem som har bäst kindben längre. Det handlar om att vara en boss, ett varumärke och en affärskvinna, har Graham tidigare sagt till tidningen.

Graham, som i år fyller 32, var också den första plus size-modellen någonsin att pryda omslagen på tidningarna Sports Illustrated och Vogue:

– Jag har kroppen som den genomsnittliga amerikanska kvinnan har, och jag använder den för att visa att alla kan vara vackra, tillade hon i intervjun med Forbes.

”Tack för att du alltid är så äkta och ärlig”

Nyligen firade supermodellen och maken Justin Ervin nio år som gifta, ett jubileum som också sammanföll med en annan glädjande nyhet – paret väntar sitt första barn.

”Längtar efter att träffa dig”, skriver Graham i ett inlägg på Instagram.

Under söndagen publicerade 31-åringen ytterligare en bild, där hon fotograferat sin nakna mammakropp:

”Densamma, men lite annorlunda”, kommenterar Graham.

Bilden har fått stor uppmärksamhet på nätet och kommentarsfältet fylls nu av kvinnor som applåderar Graham för att hon visar upp sig precis som hon är.

”Tack för att du alltid är så äkta och ärlig! Det här får mig att känna att jag också kan vara vacker med mina celluliter och bristningar”, skriver en följare.

Många hyllar också 31-åringen som en positiv förebild:

”Det är är precis vad tjejer behöver se, unga som gamla”, lyder en annan kommentar.

Läs mer:

Annie Lööf och maken väntar barn: ”Väldigt roligt”

Nour El Refai om tuffa graviditeten: ”Aldrig varit sjuk såhär länge”

Foto: Ashley Graham//Instagram

 

Utvald läsning