Artikeln innehåller reklamlänkar
SömnMindfulnessOnt i magenVätskebristHuvudvärk

Slipp myggen i sommar – 6 enkla tips

12 jun, 2018 
Sommarens plåga! Mygg och knott både låter irriterande när de surrar precis invid örat och betten kliar och är fula. Håll odjuren på avstånd med hjälp av dessa smarta antimyggprodukter!
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto kostnadsfritt
Annons

Myggspray, praktiskt roll-on eller varför inte en myggservett? Låt inte myggorna hindra dig från att mysa i parken, trädgården eller kanske vandra i skog och mark. Här listar vi några smarta hjälpmedel som kan hjälpa dig hålla de stickande plågoandarna borta.

1. Myggmedel i praktisk roll-on

Ett ANNONS myggmedel i praktisk roll on-förpackning som ger ett effektivt skydd i minst 5–6 timmar. Godkänt att använda mot mygg, knott och andra stickande insekter. Minskar risken för bett av fästing. Dra över huden på de kroppsdelar du vill skydda. Ej för barn under 3 år. ANNONS Läs mer och köp här.

En lättapplicerad ANNONS myggspray som ger bra täckning av huden och effektivt skydd mot mygg i minst 8 timmar. För att minska risken för fästingbett måste exponerade hudytor täckas helt. Spraya där kläderna slutar för att hindra fästingarna från att krypa in. ANNONS Läs mer och köp här.

Annons

3. Mygg- och fästingservett

Denna ANNONS mygg- och fästingservett minskar risken för bett av fästing, mygg och knott. Den verkar effektivt och långvarigt även i tropiskt klimat. Används endast på mindre hudytor. 1 servett ska räcka för applicering på till exempel armar och ben. Används med försiktighet på barn. ANNONS Läs mer och köp här.

4. Alsolsprit

ANNONS Alsolsprit skyddar kanske inte mot myggorna men hjälper till att lindra klåda om myggorna lyckas bita dig. Alsolsprit är även rengörande med mild uttorkande och sammandragande effekt. ANNONS Läs mer och köp här.

Annons

5. Portabelt myggskydd

Gasdrivet och ljudlöst ANNONS myggskydd. Utsöndrar luktfritt myggmedel och täcker upp till 20 m². Det kompakta formatet gör det lämpligt att ta med på fisketuren, tältningen eller picknicken. ANNONS Läs mer och köp här. 

6. Myggnät

Att välja mellan öppet fönster och mygg eller stängt fönster och myggfritt – det är som att välja mellan pest eller kolera! Med ett enkelt myggnät håller du sommarens kryp på rätt sida fönstret och du kan vädra i lugn och ro. Läs mer och köp här.

Annons

Foto: IBL

 

Läs också:

8 växter som håller myggor borta i sommar

Sugen på sex? Då biter myggen dig!

10 saker du känner igen om du är myggornas favorit

 

Annons