Saras hämnd mot kroppshatare på Twitter är underbar

Sara Petty hämnades kroppshatarna.

Att människor har åsikter om kvinnors kroppar är tyvärr ingen nyhet. Och enligt Twitter verkar det gå en magisk gräns vid 90 kilo när det gäller vilka kläder kvinnor får ha på sig.

Leggings, magtröjor och korta shorts är några plagg som upprör extra mycket när de sitter på en större kvinna – något som 20-åriga Sara Petty från Ohio tog vara på för att göra sin poäng. Nämligen att visa exakt hur fel näthatarna har och hur lite kvinnor borde bry sig om dem.

Hon samlade några tweets från användare med åsikter om vad stora kvinnor inte får bära – och lade till en selfie där hon bar just det plagget.

Här bär hon till exempel bikini – något man enligt många inte ”ska” bära om man väger över 90 kilo.

Saras hämnd mot kroppshatarna är underbar!

Magtröjan är ett annat exempel –men det går ju hur bra som helst!

Saras hämnd mot kroppshatarna är underbar!

Shorts är skönt när det är varmt ute och man vill ha lite färg på benen – även om man väger över 90 kilo.

Saras hämnd mot kroppshatarna är underbar!

Och leggings kan man ha åsikter om huruvida det är ett vettigt plagg över huvud taget– men visst kan man bära det även om man är modell större? Sköna är de i alla fall!

Saras hämnd mot kroppshatarna är underbar!

Sara Petty blev inspirerad när hon såg en twittrare som kommenterade på en kurvig kvinna i bikini, och när hon sökte på ”90 kilo” (200 lbs på engelska) hittade hon många fler kroppshatare på Twitter.

Även om de elaka inläggen inte var riktade till henne direkt så kände hon sig stött och träffad, och därför vill hon med sina bilder sända det viktiga budskapet ”Tjejer: Ha på er vad tusan ni vill”.

Källa: Daily Mail

Foto: Twitter