Missa inte MåBra:s spännande bloggare!

Hälsoverktyg

Stressa mindre Stressa mindre
Räkna ut din fettprocent Räkna ut din fettprocent
Kaloritabell Kaloritabell
Motionstabell Motionstabell
Räkna ut ditt BMI Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja/höftkvot Räkna ut din midja/höftkvot
Ner i vikt - tjänster Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor Onlinekurser för nya vanor
Recept Recept
Veckans meny Veckans meny
Nyhetsbrev Nyhetsbrev

Du har väl inte missat att mabra.com har fem härliga bloggare! Det är sångerskan Sanna Nielsen, Hollywood-PT:n Tanja Djelevic, lyckocoachen Karin Nordlander, tidigare Miss Universum Yvonne Ryding och ViktVäktarkonsulenten Karin Nileskog.

Här är en närmare presentation:

Sanna Nielsen: Sanna slog igenom redan som elvaåring och är i dag en av våra mest folkkära artister. I hennes blogg får du en unik inblick bakom kulisserna på artistlivet – och även veta vad Sanna gör när hon inte jobbar med musiken.

Här är Sannas blogg: https://sanna.mabra.com/

Tanja Djelevic: Svenska Tanja är personlig tränare i Hollywood och har tränat stjärnor som Uma Thurman, Kate Beckinsale och Pink. Hon var även personlig tränare i svenska versionen av Biggest Loser, som visades i tv4 i höstas. I hennes blogg får du en följa med till träningsmeckat Los Angeles – och ta del av massor av tränings- och hälsotips.

Här är Tanjas blogg: http://tanja.mabra.com/

Karin Nordlander: Karin är personlig rådgivare och livscoach, och har gett ut boken Drömliv – Lycklig på riktigt tillsammans med Kajsa Ingemarsson. Hon är en riktig fajter som delar med sig av sina livserfarenheter och vardagen som ensamstående tonårsmamma. Bloggen bjuder även på massor av härliga lyckotips!

Här är Karins blogg: http://karin.mabra.com/

Yvonne Ryding: I sin blogg berättar Yvonne Ryding om sin vardag, om livet som mamma, företagare, entreprenör och programledare. Samt delar med sig av sina bästa tips för att må bra i både kropp och själ.

Här är Yvonnes blogg: https://yvonne.mabra.com/

Karin Nileskog: Karin är kost- och utbildningsansvarig hos ViktVäktarna. Hon jobbar även som viktväktarkonsulent och har själv gått ner 24 kg med ViktVäktarnas program. Karin älskar att laga mat och vill visa hur kul det är med nyttig och hälsosam mat. Förutom matlagning handlar hennes blogg om vikt, hälsa och vardagen. Här hittar du massor av inspiration och tips!

Karins blogg: http://viktvaktarbloggen.mabra.com/


Redaktionens tips
Dela på: