SömnMindfulnessOnt i magenMunhälsaVätskebrist

Marie Serneholts babylycka – blev mamma till tvillingpojkar

17 sep, 2018 
AvLina Arvidsson
Marie Serneholt har fått tvillingar.
Marie Serneholt och kärleken Fredric Palmqvist har blivit föräldrar till tvillingar. Nu berättar programledaren om den stora babylyckan.
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto kostnadsfritt
Annons

Marie Serneholt, 35, och kärleken Fredric Palmqvist, 33, har blivit föräldrar till tvillingar. Hon meddelar den glada nyheten på sin Instagram.

”Mitt liv är nu komplett”, skriver hon till en urgullig bild på de nyfödda tvillingpojkarna.

Det var i mars som Marie Serneholt avslöjade att hon var gravid med tvillingar. Beskedet kom som en stor överraskning för alla inblandade, inklusive Marie Serneholt själv. Bara några månader tidigare hade Marie Serneholt träffat kärleken Fredric Palmqvist. Paret möttes i Frankrike under sommaren 2017. Marie och Fredric föll direkt för varandra och kärleken blomstrade.

Bara några månader senare kom beskedet att Marie Serneholt och Fredric Palmqvist väntade barn. Graviditeten var inte planerad, men inte desto mindre välkommen.

Läs också: Kändismäklaren Fredrik Eklund har äntligen blivit pappa – till tvillingar

Livet är verkligen fullt av överraskningar. Och nu har vi fått den vackraste överraskningen av alla. Vi ska bli föräldrar till inte bara ett utan TVÅ fantastiska små bebisar senare i år. Yep, vi väntar tvillingar””, skrev Marie Serneholt då på Instagram.

Annons

Efter en nyfiken fråga från en bloggläsare berättade Marie Serneholt att hon inte vill berätta om det är en- eller tvåäggstvillingar, det vill hon vänta med. Däremot avslöjade hon gärna hur hon och Fredric tänkt klä sina små tvillingsöner.

”Ibland kommer de vara likadant klädda, men vår ambition är att klä de olika så ofta som möjligt”, skriver Marie på bloggen.

LÄS OCKSÅ: Så avslöjade svenska kändisarna sina graviditeter

LÄS OCKSÅ: Beyoncé och Jay Z gravida – väntar tvillingar

FOTO: Instagram, Ibl

Artikeln publicerades först på Hänt.se.

 

Annons