HuskurerOnt i magenTarmproblemBenskörhetKlimakterietNyttig matPollenallergi

Sanne 'Warginna' Brännström: ”Jag är skogens Dolly Parton”

09 jan, 2023 
MåBra Redaktionen
Sanne Brännström
Denna månad är det Sanne ”Warginna” Brännström som utnämns till månadens MåBra-profil. Hon vill inspirera andra till att upptäcka naturen och våga vara sig själv. Här ger hon sitt bästa må bra-tips!
Annons

Hon har två år kvar till 30, men Sanne Brännström har redan bockat av en hel del på livets att göra-lista. Som egenföretagare med ena foten i Småland och andra i Tornedalen är hon verksam som både fotograf, influencer och driver en outdoor-byrå.

Se också: Följ med MåBra på träningsresa till Mallorca 2023

Följ med MåBra på träningsresa till MallorcaBrand logo
Följ med MåBra på träningsresa till Mallorca

Vill inspirera till äventyr och kreativitet

Många känner igen henne från det färgsprakande kontot @warginna på instagram, där följarna får se underbara naturbilder varvat med illustrationer, mode och inredning.

– Jag vill inspirera till äventyr i naturen, en hållbar livsstil med mycket återbruk i fokus och kreativitet! Och så vill jag rucka på normerna lite gällande hur man “bör” leva sitt liv. Att våga vara sig själv och leva livet på sina egna villkor, helt enkelt.

Annons

Du kallar dig för skogens Dolly Parton, kan du berätta varför?

– Dolly är ju en sån ikon! Jag tycker att det är ett fyndigt sätt att beskriva mitt kontrastfulla liv på. Jag är inte rädd för lite skit under naglarna och tillbringar gärna dygn ute i vildmarken långt bortom täckning och civilisation. Men jag älskar också att ta på mig fina vintagekläder, cowboyhatten och skåla i bubbel inför en konsert. Det blir en hel del kontraster!

Vilket är ditt bästa må bra-tips?

– Gör mer av det du älskar, smått som stort! Underskatta inte kraften i det.

Annons