SömnMindfulnessOnt i magenPollenallergiNyttig matMunhälsa

Månadens MåBra-profil: Carina Sunding

04 mar, 2022 
AvMåBra Redaktionen
Carina Sunding
Månadens MåBra-profil Carina Sunding är ständigt aktuell och nu senaste med boken Make it happen – 10 steg till att forma din framtid. MåBra tog en pratstund med henne.
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto kostnadsfritt
Annons
Lista: De hetaste hälsotrenderna för 2022Brand logo
Lista: De hetaste hälsotrenderna för 2022

Entreprenören och författaren Carina Sunding brinner för att inspirera och coacha. Som grundare av nätverket 4good och Sunshinepodden har hon hjälpt många att hitta och nå sina karriärdrömmar. Nu är hon aktuell med boken Make It Happen10 steg till att forma din framtid, som är ett verktyg där du som läsare får hjälp att bli hjältinnan i din egen framgångssaga.

Vill inspirera fler att följa sina drömmar

Vad gör du för att inspirera andra?

– Jag älskar att vara bjussig med det jag lärt mig! Att dela med mig av kunskap, inspiration och erfarenheter för att få andra att våga drömma stort. Att våga även om man är rädd eller ser en massa hinder. Och framförallt till att ta små steg framåt, även om man kanske inte vet riktigt var man ska.

Just konsten att vara nybörjare är något som Carina Sunding tycker vi kan vara bättre på. Där det gäller att göra nyfikenheten större än rädslorna och våga göra på andra sätt än man brukar.

Var och hur hittar du inspiration själv?

– Precis överallt hittar jag ledtrådar och inspiration. Ibland nästan i överkant, det går inte att stänga av! Det handlar om att ge sig själv tiden och tillåtelsen att fylla på.

Annons