FörkylningHuskurerOnt i magenTarmproblemBenskörhetKlimakterietNyttig mat

Mammans magbild delar nätet i två läger: "Upprörande"

20 jun, 2017 
När Mel Watts lade upp en bild på sina mage före och efter förlossningen fick hon många tacksamma kommentarer och hejarop – men också kritik från människor som tyckte att den var "upprörande".
Annons

Under hela Mel Watts graviditet har hon delat med sig av humoristiska bilder kring havandeskapet på sitt Instagram-konto.

Nyligen födde hon sonen Sonny George, och efter det har bilderna fortsatt att komma. Något som inte alla uppskattar.

Bland annat lade hon upp den här bilden på sin mage före och efter förlossningen:

Läs också: Här är mamman som härmar kändisarnas instagrambilder

Hon skriver: ”Det är den här kroppen som skapade ett liv. En liten människa att älska och hålla om. Den här kroppen tog hand om honom i 9 månader. Den skyddade och förberedde honom för dagen han skulle födas”, på Instagram och fortsätter:

”Jag har många gånger tvivlat på den här kroppen. Jag har klämt och dragit i hud jag inte gillat. Men sanningen är att den här kroppen har gjort precis allt jag velat. Visst, den kanske inte platsar i ett skönhetsmagasin, men för mig och min make är det här den perfekta platsen för en bebis. Det är platsen där allt vi älskar har sin början. Och det är ju det allt handlar om?!”.

Annons

Läs också: Hur blir jag av med min mammamage?

Tusentals har gillat hennes bilder och kommenterat saker som ”Så vackert”, eller ”Det här är så uppfriskande!”.

Men så finns det några som skrivit saker som ”Upprörande”.

Några dagar senare lade hon upp den här bilden (nedan), med en förklaring och kommentar till den tidigare magbilden. ”Det här är inget nytt. Jag har sett kvinnor kritisera andra kvinnor för deras utseenden. Antingen är man för smal, för fet eller för vacker. I stället för att bråka och skriva taskiga saker – kan vi inte bara uppskatta varandra?”, skriver hon.

Här är Mel med nyfödde sonen Sonny George.

Källa: Metro

 

Mammans bilder av förlossningsdepression

Mamman om förlossningsdepression.

Läs också: Mammans bilder av förlossningsdepression

 

Få MåBra:s populära nyhetsbrev!

Vi ser till att du alltid har full koll på de senaste hälsonyheterna och får mängder av kost-, träningstips och annan inspirerande läsning. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten.

 

Annons