HuskurerOnt i magenTarmproblemBenskörhetKlimakterietNyttig matPollenallergi

Mamman om virala bebisbilden: “Var en meme redan när hon föddes”

28 feb, 2020 
Bilden på nyfödda Isabela har fått många att höja på ögonbrynen. För det är allt annat än den typiska "första bebisbilden", om man säger så!
Annons

Man älskar ju bilder på nyfödda – men bilden på Isabela Pereira de Jesus som föddes den 13 februari tar nog priset. Hon kanske inte är den mest bildsköna bebis på just den här bilden – men hon är garanterat den mest uttrycksfulla!

Det var på sjukhuset i Rio de Janeiro som proffsfotografen Rodrigo Kunstmann tog den numer virala bilden på nyfödda lilla Isabela, som ser allt annat än lycklig ut över att ha kommit till världen. Istället för att skrika, som nyfödda brukar göra, när hon kommit ut i sjukhussalen så stirrade hon bara, tyst och argt, på sina läkare. Om blickar kunde döda skulle läkarna nog ha förlöst sin sista bebis den dagen.

Fotografen delade bilden på Facebook med texten: ”Idag är det min födelse – och jag har inte ens kläder för eventet!” Och internet gick bananas!

”Som att vinna på lotto!”

”Min dotter var en meme redan när hon föddes” sa mamma Daiane de Jesus Barbosa enligt brasilianska Crescer. Och ack så rätt hon skulle få! Inlägget som Rodrigo Kunstmann delade har i skrivande stund 5600 likes, 1400 kommentarer och över 2500 delningar!

Annons

Så här skriver några i kommentarsfältet:

”Väckte ni mig? För vad??” kommenterar en läsare som gissar vad flickan tänker.

En annan skiver: ”En förvarning om hur hennes tonår kommer vara”.

”Som vilken kvinna som helst som blivit väckt ur sin sömn”, skriver en tredje. ”Hon är perfekt!”

Fotografen Rodriga beskriver själv att det var ”som att vinna på lotto” att få fotografera födelsen. Och han vill också påpeka att Isabela egentligen är en väldigt snäll och lugn lite flicka, bilden fångade bara rätt ögonblick. Och det håller vi verkligen med om! Underbart!

Källa: Insider   Foto: Facebook/Rodrigo Kunstmann

Läs mer:

J-Lo:s bild har fått mammor världen över att hylla sina kroppar

Så går en IVF-behandling till – Amy Schumer delar bild från tuffa kampen

Carina och Erik Berg har fått sin bebis – se första bilden här

Annons