FörkylningHuskurerOnt i magenTarmproblemBenskörhetKlimakterietNyttig mat

Malin Arvidssons barn dog i magen: "Sorgen är bortom allt"

19 feb, 2018 
Malin Arvidsson förlorade sitt barn.
Skådespelerskan Malin Arvidsson gifte sig och blev gravid förra året. I början av 2018 skulle hon bli mamma, men för två veckor sedan slutade dotterns hjärta slå i hennes mage. Nu berättar hon om tragedin på Instagram.
Annons

Två dagar innan skådespelerskan Malin Arvidsson, 40, födde dottern Nike slutade hennes hjärta slå i magen. I ett hjärtskärande inlägg på Instagram berättar hon nu om vad som har hänt.

”För exakt 13 dagar sen fick vi reda på att vår dotter Nikes hjärta slutat slå i min mage. Två dagar efter det fick Nike sin födelsedag. Sorgen är bortom allt som existerar”, skriver hon.

I inlägget uppmanar Malin Arvidsson sina följare att skänka en födelsedagspeng till Spädbarnsfonden. Insamlingen syftar till att minska antalet döda barn före födseln och under det första levnadsåret, och att hjälpa anhöriga som tvingas genomgå det som ingen förälder ska behöva uppleva.

Många drabbas varje år

”Deras arbete är avgörande för att bemötandet av detta tabubelagda fruktansvärda som händer ca 430 barn och familjer per år skall vara så bra det bara går. De minsta kistorna är de tyngsta att bära”, skriver hon.

Malin Arvidsson är bland annat känd som Kerstin Holm i Arne Dahl-filmerna. Hon har sedan tidigare dottern Alfonsina, 13.

Här kan du skänka pengar till Malins insamling till Spädbarnsfonden.

Artikeln publicerades först på ELLE.

 

Annons