Kenza Zouitens tuffa tid med sonen Nikola: "Kaos"

För drygt ett halvår sedan blev Kenza Zouiten Subosic mamma för första gången. Det var en sommardag i juni som sonen Nikola föddes, ett barn som hon och maken Aleks väntat länge på.

Då Kenza redan närmar sig klimakteriet var det inte säkert att paret skulle kunna få egna barn, men efter ett antal misslyckade IVF-behandlingar blev Kenza till sist gravid på helt naturlig väg.

I framtiden drömmer makarna om att skaffa ett syskon till Nikola, gärna två:

”De senaste månaderna har varit de bästa i mitt liv och kärleken till Nikola är det största jag någonsin känt. Jag vill gå igenom detta igen. Och igen och igen. Sen vet vi ju inte om jag ens lyckas bli gravid en gång till men drömma får man ju göra”, bloggade Kenza i november.

”Våra värsta nätter någonsin”

Men det senaste halvåret har också varit en påfrestande tid med väldigt lite sömn och många vakna nätter, något de flesta småbarnsföräldrar säkert känner igen. Kenza, som drar ett extra stort lass då hon ammar, har även tampats med envisa förkylningar som aldrig ger med sig.

I ett nytt inlägg på bloggen förklarar influencern att hon just nu mår ”skit”:

”Jag blir aldrig frisk vilket inte är så konstigt när man inte får sova något. Den senaste veckan har vi haft våra värsta nätter någonsin (tror nya tänder är på g. Eller så är det magen. Eller båda) och jag håller på och tappar det. Har fått pausa allt som har med avvänjning av nattamning att göra för nu är survival mode på”, skriver hon och fortsätter:

” På dagarna funkar allt helt okej med sömn och mat och han accepterar till och med flaska med bara ersättning ibland (men helst ska det vara blandat med bröstmjölk annars slår han undan flaskan efter bara 50 ml fast han inte är mätt), men nätterna är kaos.”

Att se sin son ledsen är minst sagt en kamp för Kenzas mammahjärta:

”Men vi kämpar på, vaggar och sjunger och gråter ikapp. Gör så jäkla ont i hjärtat att se tårarna rinna ner för hans små kinder”, tillägger hon i inlägget.

Vi hejar på dig, Kenza!

Läs mer: 

Kenzas bikinibild fick fansen att undra – nu ryter hon ifrån

Kenza Zouiten svarar på vaccinkritiken mot sonen: ”Jätteupprörd”

Foto: Kenza Zouiten Subosic//Instagram

Utvald läsning